Αρης : Οι πινελιές ποιότητας και ο απαραίτητος Μπαργκάν

Αρης : Οι πινελιές ποιότητας και ο απαραίτητος Μπαργκάν

Ο Αρης είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι στερείται και ποιότητας και ταλέντου το ρόστερ του.

Στα δύσκολα ο Αρης βρίσκει λύσεις από παίκτες που βγαίνουν μπροστά και φωνάζουν παρών, όταν η μπάλα «καίει».

Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή ήταν ο Πλατέλλας, στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό ήταν ο Μπαργκάν. Ο Άρης είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό μπορεί να είναι το βασικό του στοιχείο, αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι στερείται και ποιότητας. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, έστω και αν αυτό δεν φαίνεται τόσο ξεκάθαρα όσο τα προηγούμενα χρόνια, καθώς το σύνολο δουλεύει ως μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Κενάν Μπαργκάν άλλαξε τη ροή του αγώνα με το γκολ που σημείωσε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε ένα κομβικό χρονικά σημείο. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποια θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα, αν το δεύτερο ημίχρονο ξεκινούσε με 0-0. Μπορεί και να κέρδισε με 3-0 ο Άρης. Το μόνο σίγουρο είναι οι παίκτες του θα έβγαιναν από την φυσούνα των αποδυτηρίων με περισσότερο άγχος να τους βαραίνει.

Ο μέσος του Άρη δείχνει με την απόδοση του στα δυο τελευταία παιχνίδια να έχει αντιληφθεί, πόσο πολύ είχε αδικήσει ο ίδιος τον εαυτό του. Δεν μπορεί ένας παίκτης με την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Μπαργκάν, να μην έχει «κλειδωμένη» την θέση του στο βασικό σχήμα, όχι μόνο στην Football League, αλλά και σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Αυτόν τον Μπαργκάν χρειάζεται ο Δημήτρης Σπανός και κατά συνέπεια και ο Άρης. Ειδικά στα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους αντιπάλους να παίζουν μαζική άμυνα, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο δίδυμο για τα άκρα ο προπονητής του Άρη από τους Πλατέλλα και Μπαργκάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ