Άρης: Θα φανεί στο χειροκρότημα

Άρης: Θα φανεί στο χειροκρότημα

Το καλύτερο βραβείο για τους παίκτες του Άρη στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, το μυαλό, όμως, των περισσοτέρων βρίσκεται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Λίγο το γεγονός ότι έχει ξεκαθαρίσει η θέση στην οποία θα τερματίσει η ομάδα, λίγο η ανυπομονησία για την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν θέλει και πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να κρατηθεί κανείς προσγειωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα παιχνίδι που ήδη στο μυαλό των περισσοτέρων φαντάζει ως μια ωραία γιορτή, μια όμορφη γέφυρα που θα συνδέσει την τρέχουσα με την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με την επιθυμία και την ευχή όλων, η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη και ο Σάββας Παντελίδης θα βιώσουν πολύ όμορφες στιγμές την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι πραγματικά από τα παιχνίδια που θα ήθελε να παίζει κανείς και του προκαλεί ζήλια το να τα βλέπει απέξω. Η έξοδος στην Ευρώπη δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ταβάνι για τον Άρη. Είναι ο μίνιμουμ αποδεκτός στόχος.

Επιτεύχθηκε, όμως και κλείνει με τον επιθυμητό τρόπο μια χρονιά, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεταβατική για τον Άρη. Αυτός θα είναι και ο λόγος που οι παίκτες και ο προπονητής θα εισπράξουν το χειροκρότημα του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γιατί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο οπαδός του Άρη χαμογελάει. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η ενασχόληση με την ομάδα , τον αφήνει με αισιόδοξη διάθεση και ανυπομονησία για την επόμενη μέρα.

Υ.Γ Η περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν φυσικά δεν είναι και η μοναδική. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν στραφεί και σε άλλους παίκτες, με τους οποίους οι επαφές είναι από αρκετά έως και πολύ προχωρημένες. Τίποτα , πάντως, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και το παιχνίδι με τη Ξάνθη. Το ίδιο ισχύει, φυσικά και για όσους δεν ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ