Άρης : Να κάνει την ζωή του εύκολη

Άρης : Να κάνει την ζωή του εύκολη

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου δίνει την ευκαιρία στον Άρη να μεγαλώσει την διαφορά του από τους διώκτες του.

Η χθεσινή του νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου όχι μόνο διατήρησε την διαφορά ασφαλείας του Άρη από τους διώκτες του αλλά και του άνοιξε τον δρόμο ενόψει του θεωρητικά πάντα πιο βατού προγράμματος που έχει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Μια ομάδα που σίγουρα δεν θέλγει με την απόδοση της, όμως είναι κυνική, παίρνοντας άλλοτε δύσκολα και άλλοτε εύκολα τα αποτελέσματα.

Αυτό θα κληθεί να κάνει ο Άρης στα επόμενα παιχνίδια, μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της αγωνιστικής περιόδου. Να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται, προκειμένου όχι μόνο να διατηρήσει, αλλά και να μεγαλώσει την διαφορά του από τις ομάδες που τον ακολουθούν. Αυτό, άλλωστε, είναι και το επικρατέστερο σενάριο.

Οι υπόλοιπες ομάδες, εξάλλου, αγωνίζονται μεταξύ τους τις επόμενες αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν βαθμολογικές απώλειες. Το παιχνίδι του Άρη είναι πολλές φορές κυνικό και χωρίς να προσφέρει θέαμα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όμως, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα δημιουργήθηκε για να παίρνει το αποτέλεσμα.

Με αυτή την λογική έγινε η επιλογή του έμψυχου υλικού. Μια ομάδα του προπονητή της και του τεχνικού διευθυντή της, μια ομάδα προσαρμοσμένη, κομμένη και ραμμένη, στα μέτρα του πρωταθλήματος της Football League.

Σε αντίθεση, επίσης, με την περσινή αγωνιστική περίοδο είναι τεράστια η διαφορά σε ότι αφορά τον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο Άρης «τρέχει» τον εκάστοτε αντίπαλο του και αυτό έχει συμβεί στην συντριπτική πλειονότητα των παιχνιδιών στο φετινό πρωτάθλημα και όχι μόνο σε αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου, που έτσι και αλλιώς, αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ