Άρης : Ταλέντο που χρειάζεται

Άρης : Ταλέντο που χρειάζεται

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Καλλιθέας και το μεταγραφικό τοπίο στον Άρη

Το όνομα του Αλεχάντρο Ταλέντο ήρθε να προστεθεί στην μεταγραφική λίστα των ανθρώπων του Άρη. Εξετάζοντας την ουσία του πράγματος, ανεξάρτητα από το πόσο κάνει κλικ ή όχι σε κάποιον το όνομα του ποδοσφαιριστή -το πιθανότερο , βέβαια, είναι χωρίς να τον έχει παρακολουθήσει καν, εκτός από την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης-, πρόκειται για μια κίνηση που χρειάζεται ο Άρης, με βάση τα τωρινά δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έχει το ένας εναντίον ενός και την ατομική ενέργεια, μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα από τα αμυντικά χαφ στην επίθεση και να σκοράρει με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Για τον Άρη που δεν έχει την δυνατότητα να διαθέσει 200.000 ευρώ για την απόκτηση ποδοσφαιριστή, κρίνεται μια καλή επιλογή.

Πρόκειται, επίσης, για έναν ποδοσφαιριστή που στην ηλικία των 21 ετών έχει περιθώρια εξέλιξης και σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επένδυση για το μέλλον. Ένας παίκτης που συγκεντρώνει τα αγωνιστικά στοιχεία τα οποία θέλουν οι Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης, χωρίς να επιβαρύνει υπερβολικά το μπάτζετ.

Στην περίπτωση που οι απαιτήσεις της Καλλιθέας είναι λογικές και η μεταγραφή υλοποιηθεί, τότε ο Άρης θα ενισχυθεί στη θέση που χρειάζεται, ίσως περισσότερο. Με ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ακόμα μια μεταγραφή, που θα ολοκληρώσει τις κινήσεις για την τρέχουσα περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ