Αρης : Με την αξία του κέρδισε την αναγνώριση ο Σόουζα

Αρης : Με την αξία του κέρδισε την αναγνώριση ο Σόουζα

Ο Ούγκο Σόουζα έφτασε πριν από ένα χρόνο στην Θεσσαλονίκη, όπου και έγινε δεκτός με μεγάλη επιφύλαξη.

Ο Άρης τον επιλέγει μέσα από μια μεγάλη λίστα ελευθέρων ποδοσφαιριστών και στις 12 Ιανουαρίου του 2017 ο Ούγκο Σόουζα θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. «Που τον βρήκατε αυτόν;» και «Καλά, δεν είδατε ότι προέρχεται από τραυματισμό;», ήταν ορισμένα από τα πιο ευγενικά σχόλια που ακούστηκαν.

Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Πορτογάλου αμυντικού ήταν μεγάλη. Όχι, γιατί, είχαν οι περισσότεροι ιδία γνώση για την αξία του ποδοσφαιριστή, αλλά κυρίως γιατί «πλήρωσε» τις ουκ ολίγες  αποτυχημένες επιλογές ξένων παικτών τα προηγούμενα χρόνια. Ένα μόνο όπλο είχε ο ποδοσφαιριστής για να αλλάξει όλο αυτό το κλίμα, την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έκανε.

Γρήγορα με τις εμφανίσεις του κέρδισε και τους πιο απαιτητικούς. Ένας ποδοσφαιριστής που όχι μόνο έδωσε την ποιότητα που χρειάζεται να δίνουν σε μια ομάδα οι ξένοι ποδοσφαιριστές της, αλλά και έμπαινε στις φάσεις και τις προσωπικές μονομαχίες  με πάθος και αυταπάρνηση που πιο πολύ ταίριαζε σε οπαδό, παρά σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

ΥΓ. Η  Γενική περιφερειακή αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εισηγήθηκε και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού δέχτηκε και το αίτημα και αποφάσισε την απαγόρευση της μεμονωμένης και οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη στην Λάρισα, για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Την ίδια ώρα που οπαδοί του Παναθηναϊκού  μπορούν να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Λιβαδειά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ