«Ξεκατίνιασμα» με την Τατιάνα Στεφανίδου:  «Έγινες γνωστή επειδή πήγες με τον…»

«Ξεκατίνιασμα» με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Έγινες γνωστή επειδή πήγες με τον…»

Αναμφισβήτητα αυτή η τηλεοπτική στιγμή θα μείνει στην ιστορία!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τετ α τετ της Τατιάνας Στεφανίδου με την Στέλλα Μπεζαντάκου και την επική τους συνύπαρξη, κατά την οποία η παρουσιάστρια την… ξεφτίλισε on air;

Μπορεί τότε η Στέλλα να έκλαιγε με λυγμούς στην εκπομπή λέγοντας πως είναι ένα παρεξηγημένο πλάσμα που δεν τα κάνει όλα για τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο η παρουσιάστρια φαίνεται πώς είχε διαφορετική άποψη, γι’ αυτό και ήταν ιδιαίτερα σκληρή απέναντί της.

Της μίλησε με σκληρά λόγια κατακρίνοντας τις επιλογές της, λέγοντας της πώς έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, επειδή πήγε στην τουαλέτα με τον συμπαίκτη της, Άρη, στο ριάλιτι που συμμετείχε! Πέρα από το γεγονός αυτό έκρινε και τις… φωνητικές της ικανότητες ζητώντας της, μάλιστα, να έχει επίγνωση της πραγματικότητας, αφού δε μπορεί να χαρακτηρίζεται ως τραγουδίστρια.

«Γιατί νομίζεις ότι έρχεται ο κόσμος να σε δει;», την ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου, μα «για να γελάσει» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια. Εκτός όμως, από αυτό το περιστατικό, δείτε εδώ μια ευχάριστη είδηση για το ζευγάρι.

«Για την Τατιάνα σου αυτό που μπορώ να κάνω είναι…» – Σοκαρισμένοι Ευαγγελάτος και Στεφανίδου
Σοκαρισμένοι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος με την ατάκα καλεσμένου του δεύτερου στον αέρα, που ανέφερε μεταξύ άλλων και τη σύζυγό του, σχετικά με μια… χάρη, που του ζήτησε.

Συγκεκριμένα, viral είχε γίνει ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Χάρης Αηδονόπουλος όταν καταγράφηκε να τον ξεματιάζει η γραμματέας του τη στιγμή που ήταν εν εξελίξει το δημοτικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τόσο ο ίδιος όσο και η γραμματέας του, Γιούλη Ατματζίδου, μίλησαν στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News, με το σούσουρο να επικρατεί για το δημοσιογράφο πρόσφατα.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος με πολύ χιούμορ: «Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: “Γιούλη κάνε κάτι”.

Η θρησκεία μας πιστεύει στην βασκανία. Δεν έκανα κάτι κακό, δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό, οπότε να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα, απλώς δεν την έκλεισα. Δεν μπορούσα ούτε το ιατρείο να κλείσω, ούτε να αποχωρήσω από την τηλεδιάσκεψη. Δεν το θεωρώ μεμπτό».

Όσο για την κυρία Ατματζίδου δήλωσε: «Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω μια ευχή. Αυτό που είπε και ο κ. Αηδονόπουλος για τον Άγιο Κυπριανό. Το ξεμάτιασμα είναι απλώς μια ευχή».

Μάλιστα, προσέφερε τις υπηρεσίες της και στον Νίκο Ευαγγελάτο και την «όμορφη σύζυγό του», όπως είπε για την Τατιάνα Στεφανίδου, ανά πάσα στιγμή και από τηλεφώνου.

Πηγή:athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ