Τελικός MasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Παρασκήνια από τη νίκη, η πρόταση γάμου και η λατρεία στο Twitter

Τελικός MasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Παρασκήνια από τη νίκη, η πρόταση γάμου και η λατρεία στο Twitter

Δείτε τη στην πρώτη της οντισιόν και στις πιο δυνατές στιγμές της - Από την πρώτη μέρα η 27χρονη μαγείρισσα κατόρθωσε να ξεχωρίσει όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη που κατάφερε να σπάσει το σερί πέντε ανδρών και να γίνει η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα MasterChef. H 27χρονη ταλαντούχα μαγείρισσα από τη Μυτιλήνη δικαίωσε όλους όσους τη θεωρούσαν αδιαφιλονίκητο φαβορί και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Από την πρώτη μέρα που πέρασε το κατώφλι του διαγωνισμού μαγειρικής κατάφερε να ξεχωρίσει. Όχι μόνο για το ταλέντο της και τις μαγειρικές της γνώσεις. Αυτά άλλωστε ήταν δεδομένα εξαρχής. Είχε γράψει χιλιόμετρα στις κουζίνες.

Αυτό που την έκανε αγαπητή και ξεχωριστή στο κοινό, στους συμπαίκτες της, στους κριτές ακόμα και στους εκάστοτε καλεσμένους του ριάλιτι μαγειρικής είναι ο καθαρός και ξάστερος χαρακτήρας της, ο αυθορμητισμός της, η καλοσύνη της και κυρίως ότι πήγε στο MasterChef μόνο για να μαγειρεύει και όχι για να συμμετέχει σε ίντριγκες ή κόντρες. Είδε το MasterChef ως μια αναμέτρηση μαγειρικής και όχι ως ριάλιτι. Και τα κατάφερε…

Δείτε την πρώτη της οντισιόν

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της Μαργαρίτας μέσα στο παιχνίδι

Χθες τα κατάφερε απέναντι σε έναν άξιο μαγειρικά αντίπαλο, τον Διονύση Σαρακίνη. Στο άκουσμα του αποτελέσματος ότι αυτή είναι η νικήτρια απλά δεν μπορούσε να το πιστέψει. «Νιώθω ότι είχα κοιμηθεί και αρχίζω σιγά σιγά και ξυπνάω. Δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω, σεφ. Δεν ξέρω», ήταν οι πρώτες λέξεις που βγήκαν από το στόμα της.

Αποθέωση…

Οι δικοί της άνθρωποι ήταν εκεί για να την αποθεώσουν. Η μητέρα της την οποία είχε να δει τρία χρόνια και τρεις μήνες ήρθε από την Ουκρανία για να καμαρώσει την κόρη της. Ο σύντροφός της ο Χρήστος πολύ υπερήφανος για το κορίτσι του και όλα όσα κατάφερε. Οι συμπαίκτες της δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν. Εκείνη κυρία με το «Κ» κεφάλαιο αγκάλιασε τον αντίπαλό της και μοιράστηκε για μερικά δευτερόλεπτα μαζί του το τρόπαιο του MasterChef.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας μετά τη νίκη της

Συγκεντρώνοντας 38 στους 50 πόντους, με τον Διονύση Σαρακίνη να παίρνει 36 στους 50, αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια.

Η 27χρονη σεφ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του star.gr, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτή τη στιγμή αλλά όντως συμβαίνει… Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τι να πω τώρα; Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, είναι σαν να ζω σε ένα όνειρο. Ήταν ένα όνειρο το MasterChef, ειδικά να το κερδίσω, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν υπάρχουν λόγια!».

Η πρόταση γάμου από το Χρήστο

Η Μαργαρίτα πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι είχε μιλήσει για τον αγαπημένο της Χρήστο, ο οποίος όπως είπε είναι έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου.

Ο νεαρός ζαχαροπλάστης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου», μετά το τέλος του τελικού, μη κρύβοντας τη χαρά του για τη νίκη της αγαπημένης του. Ο Χρήστος Καλομοίρης αποκάλυψε πόσο αγχωμένος ήταν μέχρι το τέλος της διαδικασίας, ενώ συνεχάρη και δημόσια το κορίτσι του για την άριστη προσπάθεια.

«Το κορίτσι μας τρέλανε, είναι αστέρι! Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν και γι’ αυτό που κατάφερε να κάνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τρελό αυτό το πράγμα. Είχα αγωνία και άγχος γιατί κρίθηκε στο πόντο το σκορ. Βαθιά μέσα μου ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Μου φάνηκε φοβερή, της βγάζω το καπέλο. Τώρα στο σπίτι θα την ξεκουράσω εγώ, θα βάζω σκούπα, πλυντήριο, όλα εγώ. Βασίλισσα θα την έχω, όπως της αρμόζει», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Καλομοίρης.

Όσον αφορά στον πολυσυζητημένο γάμο τους, ο Χρήστος Καλομοίρης δήλωσε: «Γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια, όταν και οι δύο είχαμε πάει για σεζόν στη Μύκονο. Είμαι έτοιμος να κάνω πρόταση γάμου στη Μαργαρίτα. Αν δεν το κάνω, θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα, θα με λιθοβολήσουν…».

Η συγκίνηση της μαμάς της Μαργαρίτας

Η μαμά της Μαργαρίτας ήταν πολύ συγκινημένη και χαρούμενη με τη νίκη της κόρης της. «Από εδώ και πέρα εμπρός μόνο χαρές», είπε χαρακτηριστικά.

Τα συγχαρητήρια του Λεωνίδα Κουτσόπολου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για τον τελικό του MasterChef λέγοντας πως ήταν ένας τελικός που τα είχε όλα. Έδωσε τα συγχαρητήριά του στη Μαργαρίτα για την οποία υπενθύμισε πως είχε κατακτήσει και το Silver Award του διαγωνισμού.\Οι δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά

«Η Μαργαρίτα είχε το άγγιγμα από νωρίς. Η Μαργαρίτα ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο Διονύσης», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς για την νικήτρια.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά

«Η Μαργαρίτα είχε το άγγιγμα από νωρίς. Η Μαργαρίτα ήταν ένα βουνό πάνω στο οποίο έπεσε ο Διονύσης», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς για την νικήτρια.

Πάνος Ιωαννίδης: Οι μάχες των φιναλίστ κρίθηκαν στην λεπτομέρεια

«Οι μάχες των φιναλίστ κρίθηκαν στην λεπτομέρεια. Ήταν στήθος με στήθος όλες οι δοκιμασίες. Φέτος τον τίτλο τον πήρε η Μαργαρίτα», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Το Twitter την είχε στέψει νικήτρια

Εδώ και καιρό η Μαργαρίτα είχε δημιουργήσει το δικό της fun club στο Twitter το οποίο τον ήθελε νικήτρια. Κάθε tweet και αποθέωση για τη νεαρή μαγείρισσα…

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ