Νίκος Μωραΐτης: Το σχόλιο στο Twitter που προκάλεσε την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη

Νίκος Μωραΐτης: Το σχόλιο στο Twitter που προκάλεσε την αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη

«Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο πρώτος.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Μωραΐτη και την Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή κάποια σχόλια του πρώτου στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο στιχουργός σχολίασε αρνητικά την παρουσία της Λίνας Μενδώνη και της Άννας Παναγιωταρέα, στην επίδειξη του οίκου Dior που έγινε στο Καλλιμάρμαρο, και η γνωστή influencer έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση.

Ο Νίκος Μωραΐτης σχολίασε την παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και της δημοσιογράφου στην επίδειξη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ’ τι ζούμε;».

Το συγκεκριμένο tweet προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των social media, με τη Μαίρη Συνατσάκη να γράφει: «Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να γίνεσαι τόσο χυδαία προσβλητικός; Να μην έχεις ιδέα πως να ζητήσεις συγγνώμη έστω λίγο σαν να την εννοείς; Ότι νομίζεις πως δεν είσαι σεξιστής επειδή δεν αναφέρθηκες στο φύλο μιας γυναίκας αυτό καθαυτό; Ή ότι όλα αυτά γίνονται για κομματικούς λόγους;».

Η απάντησή του στο σχόλιο της:
Ο στιχουργός είδε το σχόλιο και έσπευσε να γράψει για την Μαίρη Συνατσάκη: «Επάγγελμα influencer, που σημαίνει ότι επηρεάζει κόσμο. Δε βρήκε λέξη να πει για την τσιμεντωμένη Ακρόπολη, τη συγκάλυψη Λιγνάδη, τις καμένες Μυκήνες. Η κυρία Συνατσάκη διαφημίζει με επιτυχία προϊόντα που της ανατίθενται. Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν».

Με τη σειρά της, η παρουσιάστρια ανέφερε σε νέα της ανάρτηση ότι δεν θέλει εκπομπή στην τηλεόραση ενώ ο ίδιος υπογράμμισε: «Επειδή ίσως η Συνατσάκη να μπλέχτηκε από αφέλεια και δε μου αρέσει ο τρόπος που ξεσκίζεται, σβήνω τα tweet που έκανα για εκείνη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτή είναι η δύναμή μας» και κάπως έτσι μπήκε μια τελεία στη διαδικτυακή διαμάχη.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε στο τελευταίο της tweet σήμερα: «Γυναικοκτονίες, #πετραλωνα, το νέο εργασιακό, που θα έρχονται μόνο με ράπιντ από Αγγλία που έχει ινδική μετάλλαξη, με αυτά τα άγχη ξύπνησα σήμερα το πρωί. Αν εσάς σας νοιάζει το #συνατσακη #μωραίτης that’s on you. Υποτιμήστε με εδώ που μου αξίζει. Το εννοώ. Καλημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ