Δέσποινα Βανδή: Με μελαχρινό συνοδό στην παραλία μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη (Pics)

Δέσποινα Βανδή: Με μελαχρινό συνοδό στην παραλία μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη (Pics)

Ανανεωμένη και ευδιάθετη η Δέσποινα.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι πραγματικά συμβαίνει, καθώς η ίδια αποφεύγει να μιλά γι’ αυτή ακόμα και στον κύκλο της.

Ωστόσο, φωτιές άναψαν νέες φωτογραφίες που εξασφάλισε το YouWeekly, από την εξόρμηση της Δέσποινας σε παραλία του Λαγονησίου, στην οποία συνοδευόταν από γοητευτικό μελαχρινό άνδρα.

Όπως διαβάζουμε, πρόκειται για λήψεις που τραβήχτηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Η τραγουδίστρια, επέλεξε να καθίσει στις πίσω ξαπλώστρες μαζί με τα παιδιά αλλά και φίλους της, με τα βλέμματα να τραβά ένας μυστηριώδης μελαχρινός ο οποίος απαθανατίστηκε ξαπλωμένος στο πλευρό της, κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας της.

«Εκείνο το μεσημέρι της Τρίτης παρόλα αυτά η τραγουδίστρια με την πολυμελή συντροφιά της έδειχνε να περνά υπέροχα, αν και την προσοχή όσων ήταν αυτόπτες μάρτυρες τράβηξε ο μελαχρινός κύριος –αγνώστων λοιπών στοιχείων- που για αρκετή ώρα συνομιλούσε μαζί της και σχεδόν μονοπώλησε όλα τα βλέμματα…», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα που φέρει την υπογραφή της Τζώρτζιας Συρίχα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ