1.000 ευρώ ο πελάτης – Κορυφαία αθλήτρια έγινε συνοδός πολυτελείας (Pics)

1.000 ευρώ ο πελάτης – Κορυφαία αθλήτρια έγινε συνοδός πολυτελείας (Pics)

Από πρωταθλήτρια υψηλού προφίλ σε συνοδό πολυτελείας.

Από πρωταθλήτρια υψηλού προφίλ σε συνοδό πολυτελείας.

Tο όνειρο κάθε αθλητή είναι να μπορέσει να πατήσει στα παγκόσμια στάδια για να εκπροσωπήσει το δικό του έθνος και να γίνει μια προσωπικότητα σεβαστή από όλους. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που σε οδηγούν να μισείς αυτό που έκανες όλη σου τη ζωή και να αλλάξεις καριέρα.

Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει η Φλορίκα Λεονίντα. Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής είχε μια αθλητική καριέρα γεμάτη επιτυχίες, αλλά οδηγήθηκε σε μια εναλλακτική λύση για να έχει καλύτερο τρόπο ζωής. Έγινε πόρνη πολυτελείας.

Από τη Ρουμανία στις ΗΠΑ
Η Φλορίκα Λεονίντα γεννήθηκε στο Βουκουρέστι στις 13 Ιανουαρίου 1987 και το πλούσιο ταλέντο της την οδήγησε να εκπαιδευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από μικρή ηλικία, 12 ετών, και μπήκε στη Διεθνή Γυμναστική.

Το χρυσό μετάλλιο στην Πάτρα
Τα επόμενα χρόνια ήταν γεμάτα νίκες και μετάλλια, συμπεριλαμβανομένου του χρυσού στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων στην Πάτρα το 2002 και το ασημένιο ομαδικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Καλιφόρνια το 2003.

Αλλά η καλλιτεχνική γυμναστική δεν είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και οι χορηγοί που μπορούν να βρεθούν είναι λίγοι. Επίσης, τα φώτα της δημοσιότητας δεν υπάρχουν και η ζωή της Ρουμάνας χαρακτηριζόταν από προπονήσεις και κόπωση από τότε που ήταν παιδί.

Τα λιγοστά χρήματα και η απόσυρση
Τα χρήματα που έπαιρνε από την Ομοσπονδία ήταν λιγοστά και η Φλορίκα αποφάσισε να αποσυρθεί στα 20 της, για να αναλάβει δουλειά ως δασκάλα της καλλιτεχνικής γυμναστικής. Δεν ήταν πλέον αθλήτρια αλλά σίγουρα δεν εγκατέλειψε τον πρώτο της έρωτα.

«Όλοι γνώριζαν απλώς ότι είχε πάει στη Γερμανία για να γίνει προπονήτρια σε γυμναστήριο», δήλωσε η Σίλβια Στροέσκου, πρώην συνεργάτης της. Τότε ήταν που η ιστορία άρχισε να χειροτερεύει.

Η Φλορίκα που έγινε Σάσα ή Ίνα
Τα πράγματα όμως δεν αλλάζουν, αφού αδυνατεί να τα βγάλει πέρα ​​και είναι στα πρόθυρα της απελπισίας. Απελπισία που την οδηγεί να πάρει τις πιο δύσκολες αποφάσεις για μια γυναίκα: να πουλήσει το σώμα της με αντάλλαγμα μια πιο αξιοπρεπή ζωή.

Αντιμετώπισε δυσκολίες κατά την άφιξή της στο Ίνγκολσταντ, η σύμβαση εργασίας δεν ήταν καλή και κατέληξε να χρωστάει, ακόμη και να εκδιωχθεί από το νοικιασμένο σπίτι της. Απογοητευμένη, έλαβε μια προσφορά να εργαστεί σε έναν οίκο ανοχής. Έτσι ξεκίνησε τη ζωή της στην πορνεία.

Σε ηλικία 27 ετών, η Ρουμάνα αθλήτρια μετατρέπεται σε Σάσα Μπράουν και συνοδός πολυτελείας στο επάγγελμα. Η ρουμανική ιστοσελίδα Libertatea ισχυρίζεται ότι από το 2008 βρέθηκαν διαφημίσεις σε ιστοσελίδες πολυτελών συνοδών. Άρχισε να χρησιμοποιεί το όνομα «Ina» και άλλαζε πόλεις συνεχώς, περνώντας από το Μόναχο, το Άουγκσμπουργκ και όλες, πάντα «για επαγγελματικούς λόγους».

 

Δεν το ήξεραν οι γονείς της
Η οικονομική της ζωή αλλάζει, αφού βγάζει χιλιάδες ευρώ την ημέρα. Στέλνει ένα μέρος κάθε μήνα στην οικογένειά της. Οι γονείς της για μεγάλο χρονικό διάστημα αγνοούσαν τις συνέπειες που είχε πάρει η ζωή της κόρης τους, μέχρι που η ίδια τους το ομολόγησε.

Αμειβόταν με 1.000 ευρώ ανά πελάτη
Μετά τη δημοσίευση της ιστορία της από τις ρουμανικές εφημερίδες, μετακόμισε από τη Γερμανία στην Αυστρία, αλλά συνεχίζει να εκπορνεύεται. Σύμφωνα με ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, είχε κατά μέσο όρο έξι πελάτες τη βραδιά και αμειβόταν με 1.000 ευρώ τον πελάτη. Στη Γερμανία κέρδιζε μεταξύ 7.000-8.000 ευρώ την εβδομάδα.

«Είναι δύσκολο να αλλάξεις τη ζωή σου. Πρέπει να τα βγάλω πέρα ​​και να κάνω ό,τι πρέπει» είχε πει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ