Squid Game: Ο λόγος που ο πρωταγωνιστής δεν θέλει να γνωρίζει τίποτα για τη 2η σεζόν

Squid Game: Ο λόγος που ο πρωταγωνιστής δεν θέλει να γνωρίζει τίποτα για τη 2η σεζόν

Τι αποκαλύπτει ο ίδιος;

To Squid Game σάρωσε τις υποψηφιότητες των βραβείων Emmy 2022. Η σειρά – φαινόμενο του Netflix, διεκδικεί 14 αγαλματίδια, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό της «Καλύτερης Δραματικής Σειράς».

Επίσης, ο πρωταγωνιστής  Lee Jung-jae είναι υποψήφιος για τον καλύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο, για την ερμηνεία του ως Seong Gi-hun.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, με αφορμή την υποψηφιότητα του, αναφέρθηκε στον Παίκτη 456 και έκανε ειδική μνεία στη 2η σεζόν.

«Κάτι απίστευτο συνέβη για άλλη μια φορά, σε μένα και στην ομάδα του Squid Game. Δηλαδή, 14 υποψηφιότητες. Είμαι τόσο ευγνώμων και νιώθω ότι είμαι πραγματικά ευλογημένος. Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τη δεύτερη σεζόν, ο ίδιος τόνισε πως δεν ξέρει πολλά και πως προτιμά να μαθαίνει τις εξελίξεις καθώς διαβάζει το σενάριο.

«Πεθαίνω να μάθω κι εγώ για τη 2η σεζόν αλλά προσπαθώ να μην κάνω ερωτήσεις στον σκηνοθέτη γιατί πρέπει να έχω αυτό το πολύ εντυπωσιακό συναίσθημα, όταν διαβάζω το σενάριο για πρώτη φορά για να μπορέσω να το μεταφέρω αυτό στην ερμηνεία μου. Οπότε περιμένω μέχρι εκείνη τη στιγμή που θα πάρω το σενάριο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ