Η Ντανιέλα Τσάβες και το φόρεμα με το αδιανόητο σκίσιμο

Η Ντανιέλα Τσάβες και το φόρεμα με το αδιανόητο σκίσιμο

Τα είδαμε όλα...

Τι να πει κανείς για αυτό το κορίτσι την Ντανιέλα Τσάβες! Είναι από τη Χιλή, είναι μοντέλο, είναι πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές φωτογραφίες και κάποια βίντεο και θέλει να γίνει ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας!

Ναι ακριβώς αυτός είναι ο στόχος της και για το λόγο αυτό μέσω του Instagram και των υπολοίπων social media τα οποία έχει έντονη παρουσία προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για να αγοράσει την αγαπημένη της ομάδα στη Χιλή!

Η Ντανιέλα Τσάβες έχει εντυπωσιακές καμπύλες, είναι φουλ στο πλαστικό, όμως διόλου δεν δείχνει αυτό να ενοχλεί τους 16 και πλέον εκατομμύρια ακόλουθους που έχει στο instagram!

Τώρα τελευταία έχει κάνει και εντυπωσιακό άνοιγμα στο Tik tok, αφού είναι η πλατφόρμα που συγκεντρώνει νεαρότερες κυρίως ηλικίες και η Τσάβες δεν θέλει να μην είναι και εκεί!

Πριν λίγο καιρό έχει συγκεντρώσει περισσότερο από το μισό ποσό που απαιτείται και συνεχίζει ακάθεκτη. Για να το πετύχει δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο στο instagram και τα social media και περιμένει προτάσεις για guest εμφανίσεις, Με το αζημίωτο φυσικά!

Μάλιστα στο instagram έχει βάλει και το email της όπου μπορείς να της στείλεις την πρότασή σου

Σε ένα από τα τελευταία videos που είδαμε στο instagram η Νταλιέλα Τσάβες φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα χωρίς εσώpoυχα και το σκίσιμο φτάνει μέχρι το ντεκoλτέ!

Την ώρα που πόζαρε φύσηξε ο αέρας και το αποτέλεσμα ήταν κάτι χιλιάδες views και ένα Viral βίντεο

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ