«Καυτές» και μετά τα 50! (pics)

«Καυτές» και μετά τα 50! (pics)

Πανέμορφες γυναίκες άνω των 50 ετών, οι οποίες δεν έχουν απολύτως τίποτα να ζηλέψουν από τις νεότερες τους.

Φαίνεται πως ο χρόνος δεν τις αγγίζει, αφού οι ίδιες συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν ακόμα και μετά τα 50 τους.

Πρόκειται για πανέμορφες γυναίκες άνω των 50 ετών, οι οποίες δεν έχουν απολύτως τίποτα να ζηλέψουν από τις νεότερες τους. Μοιάζει να έχουν βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας και αποτελούν είδωλα για πολλές γυναίκες στον κόσμο. Παρακάτω θα δούμε κάποιες από αυτές τις γυναίκες, που παραμένουν σέξι και γοητευτικές, παρά το πέρασμα του χρόνου.

Monica Belucci

Σήμερα, στα 54 της η Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο παραμένει αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Η ίδια, στα 50 της έγινε το μεγαλύτερο ηλικιακά bond girl, πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Daniel Craig, στη ταινία “Spectre”. H Ιταλίδα καλλονή έχει ομολογήσει ότι βαριέται τη γυμναστική και αγαπάει τις καμπύλες της. Εμείς δεν έχουμε πάρα να συμφωνήσουμε μαζί της. Οι καμπύλες της είναι άκρως κολακευτικές και αποτελούν άλλωστε το σήμα κατατεθέν της.

Madonna

Η “βασίλισσα της ποπ” δεν έχει να ζηλέψει σίγουρα κάτι από πολύ νεότερες της. Η ίδια, 61 πια ετών, είναι φανατική με την γυμναστική και γνωρίζει τα πάντα γύρω από την περιποίηση του δέρματος. Έτσι, η Madonna δημιούργησε τη δική της σειρά προϊόντων με το όνομα MDNA Skin. Η ίδια συγκαταλάγεται επάξια στις πιο σέξι άνω των 50 ετών γυναίκες, αφού ο χρόνος μοιάζει να την έχει ξεχάσει.

Sharon Stone

Από τις πιο σέξι 50+ γυναίκες, αφού η ίδια είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον ρόλο της στη ταινία “Βασικό Ένστικτο”.

Jennifer Lopez

Η αγαπημένη μας JLo, ακριβώς στα 50, είναι σίγουρα μια από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου. Με τους αξιοζήλευτους γλουτούς της, τον εκρηκτικό χορό της και τη σέξι φυσιογνωμία της, αποδεικνύει συνεχώς ότι ο χρόνος δεν την αγγίζει.

Πηγή: maxmag.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ