Κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός θυμάται: «Ο Θανάσης Βέγγος ήταν τελειομανής» (vid)

Κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός θυμάται: «Ο Θανάσης Βέγγος ήταν τελειομανής» (vid)

Τι αποκάλυψε;

Για τον Θανάση Βέγγο ως ηθοποιό και ως άνθρωπο, μίλησε η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό weekend» και στους Θανάση Πάτρα και Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη, σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για όλα και εξιστόρησε και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Θανάση Βέγγο στα γυρίσματα μιας ταινίας τους.

«Ο Βέγγος ήταν μανιακός Οφείλουμε πολλά στους μανιακούς! Ήταν τελειομανής με έναν τρόπο παράλογο! Οι μανιακοί ταλαιπωρούν τον εαυτό τους αλλά και τους γύρω τους συνήθως. Αγκάλιαζε τους γύρω τους και φρόντιζε τους πάντες» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αιμιλία Υψηλάντη.

Μάλιστα θυμήθηκε με νοσταλγία και ένα περιστατικό από τα γυρίσματα μιας ταινίας τους. Η ταινία ήταν ασπρόμαυρη και η αγαπημένη ηθοποιός, Αιμιλία Υψηλάντη, φορούσε μπλε παπούτσια τα οποία όμως ήταν ελάχιστα φθαρμένα στο μπροστινό σημείο τους (τότε οι ηθοποιοί αγόραζαν μόνοι τους τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσαν στις ταινίες).

Ο Θανάσης Βέγγος, ο οποίος ήταν τελειομανής, προσπαθούσε να της φτιάξει τα παπούτσια και ας μην φαινόντουσαν στην κάμερα…

https://www.youtube.com/watch?v=3oRV6IJH0Gg

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ