Θέλεις να γίνεις πρωταγωνιστής «ενήλικων» ταινιών; Μετά από αυτό θα το ξανασκεφτείς…

Θέλεις να γίνεις πρωταγωνιστής «ενήλικων» ταινιών; Μετά από αυτό θα το ξανασκεφτείς…

Μία ρεαλιστική ματιά στο επάγγελμα που αφελώς ταυτίζεται με το ανελέητο παρτάρισμα.

Υπάρχουν άντρες εκεί έξω που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ιδανικότερη δουλειά από εκείνη του πορνοστάρ. Πληρώνεσαι για να κάνεις σεξ με υπέροχες γυναίκες και είσαι μόνιμα καλεσμένος σε ένα σωρό πάρτι. Δεν ακούγεται άσχημο. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα.

Ο Mike Jordon έχει δουλέψει ως ατζέντης ηθοποιών της ερωτικής βιομηχανίας για πάνω από 30 χρόνια. Από την χρυσή εποχή των 70s μέχρι και σήμερα στον καιρό του Internet, αποκαλύπτει μία μοναδική αλήθεια: η ζωή του άντρα πορνοστάρ είναι δύσκολη. Και σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Hustler, μοιράστηκε μερικά μυστικά.

Αρχικά τα λεφτά είναι πολύ λιγότερα

Αν δηλαδή δεν είσαι κανέναν μεγάλο όνομα όπως είναι ο Peter North ή ο θρυλικός Rocco Siffredi, η αμοιβή σου -στην καλύτερη- δεν θα ξεπερνάει τα 20.000 δολάρια. Όλα αυτά, στην περίπτωση που είσαι ψιλογνωστός στο χώρο για τα προσόντα σου. Τα παλικαράκια που ξεκινούν τώρα αμείβονται με λιγότερα από 7.000 δολάρια. Μπορεί να σκέφτεσαι «Οκ, δεν είναι και άσχημα», αλλά όταν οι γνωστές starlets καθαρίζουν πάνω από 100.000 ανά ταινία, νιώθεις κάπως. Έτσι δεν είναι;

boogie nights promo

Το μέγεθος μετράει – όχι πάντα

Προφανώς όταν πας να κάνεις μία τέτοια δουλειά, ξέρεις πως πρέπει να είσαι παιδί με προσόντα. Αυτό όμως που νοιάζει περισσότερο τους σκηνοθέτες στην εν λόγω περίπτωση, είναι η αντοχή σου. Χωρίς αντοχή δεν πας πουθενά. Ένα κλιπ ταινίας διαρκεί 20 λεπτά ως μέσος χρόνος, ενώ μία ολόκληρη μπορεί να φτάσει και την μιάμιση ώρα. Οπότε αν είσαι minute man, όσο «μεγάλος» και να είσαι εκεί κάτω χαλάς την πιάτσα. Και την ταινία φυσικά.

tqpM1udleeUl

Χρειάζεται συγκέντρωση

Ενδεχομένως να σκέφτεσαι το εξής: «Σιγά μωρέ, θα μπω, θα ρίξω έναν και τέλος». Εδώ όμως δεν είναι ξενοδοχείο. Τα πράγματα είναι ζόρικα και ο κόσμος πολύς. Συνεργείο, φροντιστές, σκηνοθέτης, μπούμαν, καμεραμέν. Πρέπει να παίξεις τον όποιο ρόλο σου σωστά και να είσαι και ετοιμοπόλεμος εκεί κάτω. Οτιδήποτε από αυτά δεν δουλέψει ή αργήσει να δουλέψει, η σκηνή πρέπει να γυρίσει από την αρχή. Και αυτοί οι άνθρωποι εκεί μέσα, πρέπει κάποια στιγμή να πάνε σπίτι τους σωστά; Δεν είναι λίγοι που «κολλάνε» ή έχουν τρακ. Από ένα σημείο και μετά ωστόσο, το λες και πρόβλημα.

Burt Reynolds Boogie Nights

Όχι, δεν είσαι στο Playboy Mansion

Για να ανταπεξέλθεις σωστά σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να κάνεις απλά και βασικά πράγματα. Να κοιμάσαι νωρίς, να τρως σωστά, να μην πίνεις και να μην κάνεις επιπλέον σεξ αν την επόμενη μέρα έχεις γύρισμα. Μέσα σε όλα αυτά βάλε και ότι πρέπει να είσαι στο στούντιο για το μοντάζ, το editing, τις επιπλέον σκηνές ή ό,τι άλλο χρειαστεί. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ηθοποιοί. Πάνε στο στούντιο το πρωί και φεύγουν βράδυ. Αν αποφασίσουν να παρτάρουν δεν θα μπορέσουν την επόμενη μέρα να ανταποκριθούν.

cq5dam.web.1200.675

Πρέπει να αποδεχθείς ότι θα σε δείξει η κάμερα

Είναι μία απόφαση που θέλει ωριμότητα. Δεν είμαστε πλέον στον καιρό της βιντεοταινίας. Internet σημαίνει ότι σε 600 χρόνια αργότερα, η βάση δεδομένων θα συνεχίσει να υπάρχει. Από τη στιγμή που η κάμερα σε δείξει, είναι μία στιγμή που μένει για πάντα. Αν αποφασίσεις να εργαστείς μία μέρα στην τράπεζα, δεν μπορείς να πείσεις κανέναν να κατεβάσει την ταινία που έχεις παίξει. Οπότε κοίτα να είσαι σίγουρος για την απόφαση αυτή.

boogie nights

Είδες που δεν είναι πάρτι; Για πες όμως. Θα το έκανες;

Πηγή: ratpack.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ