Τι έκανε η Μενεγάκη στον αέρα όταν της άνοιξε το φόρεμα; (vid)

Τι έκανε η Μενεγάκη στον αέρα όταν της άνοιξε το φόρεμα; (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη ξαναχτυπά με ένα ακόμα τηλεοπτικό ευτράπελο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου

Με ψυχραιμία και χιούμορ, αντιμετώπισε η Ελένη Μενεγάκη, ένα απρόοπτο που σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι συνηθισμένη στα απρόοπτα την ώρα της εκπομπής της και τα αντιμετωπίζει χαλαρά και με χιούμορ. Πριν από λίγο καιρό έκανε ένα επικό σαρδάμ την ώρα που μιλούσε για ψωμί, ενώ αυτή τη φορά το βαθύ σχίσιμο στο φόρεμά της, έγινε αφορμή για ένα ακόμα τηλεοπτικό ευτράπελο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (18/11) η Ελένη Μενεγάκη ενώ υποδεχόταν τους τρεις καλεσμένους της, Κώστα Σπυρόπουλο, Δημήτρη Σταρόβα και Χρύσα Ρώπα, διαπίστωσε ότι κάτι τρέχει με το βαθύ σκίσιμο, που είχε το στενό φόρεμά της.

Αρχικά, στο πλατό μπήκε ο Κώστας Σπυρόπουλος με τον οποίο συνομίλησε για λίγο, ενώ αμέσως μετά εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη πήγε να φέρει μέσα τη Χρύσα Ρώπα, η οποία την ενημέρωσε για το βαθύ σκίσιμο που είχε δημιουργηθεί στο φόρεμά της.

«Βγήκε η παραμάνα, φαντάσου, ήθελαν να μου βάλουν και τη μικρή. Και τους λέω, τι να κάνει ρε η μικρή; Φέρτε μου κάτι να ρίξω στα πόδια μου», ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια, η οποία τελικά πήρε μια μαγειρική ποδιά να καλύψει τα πόδια της, γιατί την ώρα που θα καθόταν στην πολυθρόνα, θα γίνονταν… αποκαλύψεις.

Μπαινοβγαίνοντας στο πλατό, ενώ η εκπομπή ήταν στον αέρα, η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να ζητά βοήθεια από τους συνεργάτες της, καθώς μία παραμάνα είχε φύγει από τη θέση της στο φόρεμα της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τη λύση με μια ποδιά μαγειρικής που έριξε πάνω στα πόδια της. Ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης την αιφνιδίασε λίγο αργότερα, όταν την πλησίασε για να διορθώσει το μικρόφωνο που είχε μετακινηθεί από το μπούστο της παρουσιάστριας.

«Παιδιά θέλω απλά να σας πω ότι είμαστε στον αέρα. Δεν κάνω πλάκα. Μη νομίζετε ότι δεν είμαστε με όλα αυτά που είδατε. Είμαστε κανονικά στον αέρα» είπε η Ελένη Μενεγάκη ενημερώνοντας τους καλεσμένους τους, πριν ξεσπάσουν όλοι σε γέλια.

Δείτε στο βίντεο πως αντιμετώπισε η Ελένη Μενεγάκη το απρόοπτο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ