Αρχηγός εθνικής Ιαπωνίας: «Σε τι χρησιμεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες αφού δε μπορούμε να παίζουμε μπροστά στο κοινό;»

Αρχηγός εθνικής Ιαπωνίας: «Σε τι χρησιμεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες αφού δε μπορούμε να παίζουμε μπροστά στο κοινό;»

Τη δυσαρέσκειά του στο γεγονός ότι θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς την παρουσία κόσμου στα γήπεδα, εξέφρασε ο αρχηγός εθνικής Ιαπωνίας, Μάγια Γιοσίντα.

Σε πρωτόγνωρες συνθήκες αναμένεται να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, αφού οι ιθύνοντες της ΔΟΕ πήραν την απόφαση να κρατήσουν κλειστά τα γήπεδα προς τους θεατές, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού που επικρατεί στην Ιαπωνία.

Το γεγονός αυτό, δεν άφησε ασχολίαστο ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας, Μάγια Γιοσίντα.

Ο 32χρονος αμυντικός της Σαμπντόρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί κεκλεισμένων των θυρών, τονίζοντας πως δεν έτσι χάνεται η πραγματική αξία των Αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός των «Μπλε Σαμουράι»:


«Θεωρώ ότι πάρα πολλά χρήματα από τους φόρους που πληρώνουμε, έχουν χρησιμεύσει για τη χρηματοδότηση αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να να δει τα ματς διά ζώσης.

Οπότε κάνω το ερώτημα σε τι χρησιμεύουν αυτοί οι Αγώνες, από τη στιγμή που εμείς οι αθλητές θέλουμε να αγωνιζόμαστε μπροστά σε κοινό.

Οι οικογένειές μας θυσιάστηκαν και χρειάστηκε να αντέξουν αρκετά πράγματα ενώ μας στήριζαν όταν κάναμε τη δουλειά μας στην Ευρώπη.

Εδώ όμως δεν αγωνίζονται μόνο οι αθλητές αλλά και τα μέλη των οικογενειών μας, ο καθένας εξ αυτών. Οπότε, όταν δεν μπορούν ούτε εκείνοι να έρθουν στα ματς, παραμένει το ερώτημα «σε τι ωφελούν όλα αυτά;»

Πιστεύω πραγματικά ότι κάποιες αποφάσεις τις παίρνουν χωρίς να τις σκεφτούν σοβαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ