Αγγλία – Ο πανηγυρισμός του Λίνγκαρντ α λα Κριστιάνο ! (vid)

Αγγλία – Ο πανηγυρισμός του Λίνγκαρντ α λα Κριστιάνο ! (vid)

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ πέτυχε το πρώτο γκολ της Αγγλίας στην αναμέτρηση με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022 και το πανηγύρισε μιμούμενος τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Αγγλία νίκησε το βράδυ της Κυριακής (5/9) την Ανδόρα με 4-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022 με τον Τζέσε Λίνγκαρντ να πετυχαίνει το πρώτο και το τρίτο γκολ για τα «Τρία Λιοντάρια». Ο Λίνγκαρντ άνοιξε το σκορ για την Αγγλία μόλις στο πρώτο 20λεπτο κάνοντας το 1-0 (18′) και ο πανηγυρισμός του θύμησε Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Άγγλος διεθνής θα είναι από εδώ και πέρα συμπαίκτης με τον Πορτογάλο άσο και ο πανηγυρισμός του ήταν ένας συνδυασμός της συνηθισμένης δικής του κίνησης, γνωστής και ως «Jlingz» και της χαρακτηριστικού «Siu» του Ρονάλντο.

Ο 28χρονος στράικερ επέδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην επιστροφή του Κριστιάνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και με την απόφασή του να αφήσει το Τορίνο και να γυρίσει στο Όλντ Τράφορντ μετά από 12 χρόνια. Το γκολ που πέτυχε με την Ανδόρα ήταν το πρώτο του μετά από 3 χρόνια και θέλησε να το πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο, δηλώνοντας εμμέσως τον σεβασμό του απέναντι στον Ρονάλντο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ