Σάουθγκεϊτ: «Πρέπει να αγγίξουμε το τέλειο για να κατακτήσουμε το Μουντιάλ»

Σάουθγκεϊτ: «Πρέπει να αγγίξουμε το τέλειο για να κατακτήσουμε το Μουντιάλ»

Ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σε δηλώσεις ανέφερε πως η ομάδα θα πρέπει να αγγίξει το τέλειο για να μπορέσει να κατακτήσει το Μουντιάλ.

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δήλωσε ότι τα «τρία λιοντάρια», μπορούν να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, αλλά θα πρέπει να «αγγίξουν το τέλειο» για να τα καταφέρουν. Όπως είναι γνωστό, μετά από πολλά χρόνια ποδοσφαιρικής… ανομβρίας, η Αγγλία επέστρεψε στο προσκήνιο, καθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας (2018), ενώ έφθασε και στον τελικό του EURO 2020, όπου ηττήθηκε από την Ιταλία.

«Είπαμε στην ομάδα αυτή την εβδομάδα, ότι εάν μπορέσουμε να φτάσουμε σε έναν ημιτελικό, μπορούμε να φτάσουμε σε έναν τελικό, και το κάναμε. Εάν μπορέσουμε να φτάσουμε σε έναν τελικό, μπορούμε να νικήσουμε, δήλωσε ο Σάουθγκεϊτ στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και πρόσθεσε:

«Είναι απίστευτα δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά στο τέλειο μπορούμε. Αυτή είναι η πρόκληση για εμάς, όχι μόνο να φθάσουμε στο Κατάρ, γιατί πρέπει να είμαστε στην σωστή κατάσταση».

«Έχουμε σίγουρα σεβασμό και νομίζω ότι θα είμαστε μια ομάδα που άλλες ομάδες δεν θα ανυπομονούσαν να παίξουν. Αλλά αυτό, είναι δίκοπο μαχαίρι, επειδή ορισμένες ομάδες θα προετοιμασθούν διαφορετικά για εμάς», τόνισε ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Υπενθυμίζεται, ότι η Αγγλία έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο μία φορά, νικώντας τη Δυτική Γερμανία στον τελικό του 1966 στο Γουέμπλεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ