Δες ποιος είναι ο λόγος που απωθείς τις γυναίκες

Δες ποιος είναι ο λόγος που απωθείς τις γυναίκες

Το χειρότερο με αυτό είναι ότι ενώ εμείς δεν καταλαβαίνουμε καν ότι το κάνουμε, οι γυναίκες το μυρίζονται από χιλιόμετρα και γίνονται καπνός!

Υπάρχει κάτι που σχεδόν όλοι μας κάνουμε, ωστόσο κανείς μας δεν το συνειδητοποιεί. Είναι κάτι που απωθεί τις γυναίκες και συχνά μας κάνει να φαινόμαστε ο τύπος του άντρα που ποτέ καμία γυναίκα δεν θα έκανε κάτι μαζί του. Το χειρότερο με αυτό είναι ότι ενώ εμείς δεν καταλαβαίνουμε καν ότι το κάνουμε, οι γυναίκες το μυρίζονται από χιλιόμετρα και γίνονται καπνός!

Φυσικά μιλάμε για την ανάγκη σου για σεξ. Δεν είναι κάτι που κάνεις επίτηδες, ωστόσο το “βγάζεις” άθελα σου προς τα έξω, κυρίως όταν συναναστρέφεσαι με γυναίκες, με αποτέλεσμα να τις απωθείς.

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που έχουν όλοι οι άντρες, καθώς υπάρχει ένα ποσοστό 10% των αντρών που δεν το κάνει, και αυτό έχει και τις περισσότερες επιτυχίες με το αντίθετο φύλο. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό είναι κάτι που οι άντρες κάνουμε υποσυνείδητα και μας είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξουμε.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των αντρών που δείχνουν στερημένοι από σεξ, με την κατάλληλη εξάσκηση και τις σωστές πληροφορίες που θα μάθεις εδώ, μπορείς να το εξαλείψεις τελείως και να γίνεις από εκείνους τους άντρες που ελκύουν τις γυναίκες σαν μαγνήτης.

Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει να φάει μια εβδομάδα, λογικό είναι να έχει ανάγκη από φαγητό, επομένως την στιγμή που θα δει κάπου φαγητό, θα του τρέχουν τα σάλια! Το ίδιο συμβαίνει και με το σεξ, καθώς αν έχεις πολύ καιρό να πας με γυναίκα, ή αν δεν κάνεις σεξ όσο συχνά θα ήθελες, αυτό φαίνεται.

Υποσυνείδητα έχεις την τάση να το βγάζεις προς τα έξω κάθε φορά που συναναστρέφεσαι με κάποια την οποία θέλεις. Ανεξάρτητα από τι της λες ή πόσο άνετος το παίζεις, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που “φωνάζουν” την ανάγκη σου για σεξ.

Αν λοιπόν θέλεις να λύσεις αυτό το πρόβλημα μια και καλή, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να θεοποιείς το σεξ. Τόσο απλά!

Όσο ανάγκη κι αν το έχεις, και όσο και αν θες να πάρεις μια γυναίκα κατευθείαν στο κρεβάτι σου, πρέπει σιγά σιγά να το βγάλεις απ’ το μυαλό σου και να σταματήσει να είναι το επίκεντρο του κόσμου σου. Αυτό φαίνεται και φοβίζει τις γυναίκες, ενώ ακόμα χειρότερα, τις αηδιάζει!

Η ανάγκη σου για σεξ τις κάνει να αποφεύγουν ακόμα και να σε πλησιάσουν! Θες να τα αποφύγεις όλα αυτά; Προσπάθησε να πλησιάζεις τις γυναίκες σαν φίλες σου, και όχι σαν κάποιες που θέλεις να ρίξεις στο κρεβάτι. Αν τις προσεγγίσεις έτσι, θα το καταλάβουν και θα το εκτιμήσουν πάρα πολύ. Με αυτόν τον τρόπο θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ