Βέφα Αλεξιάδου : Ετοιμάζει τη βιογραφία της με εκτενείς αναφορές στην Ελένη Μενεγάκη!

Βέφα Αλεξιάδου : Ετοιμάζει τη βιογραφία της με εκτενείς αναφορές στην Ελένη Μενεγάκη!

Η Βέφα Αλεξιάδου υπήρξε σημαντικό κεφάλαιο στον «Πρωινό Καφέ», τον οποίο παρουσίαζε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά και έπειτα η Ελένη Μενεγάκη.

«Για την Ελένη τα έχω γραμμένα όλα στη βιογραφία μου που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο».

Με αυτή τη λιτή και λακωνική φράση, η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε στην εφημερίδα Espresso όταν ρωτήθηκε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό υστέρα από 29 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη μικρή οθόνη.

Η Βέφα Αλεξιάδου υπήρξε σημαντικό κεφάλαιο στον «Πρωινό Καφέ», τον οποίο παρουσίαζε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά και έπειτα η Ελένη Μενεγάκη. Η στήλη της μαγειρικής ήταν τότε ιδιαίτερα δημοφιλής, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη και η Βέφα Αλεξιάδου κάποια στιγμή χώρισαν τηλεοπτικά.

Από τότε η μαγείρισσα έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως το παράπονό της για την Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός ότι δεν την κάλεσε ποτέ ξανά στην εκπομπή της μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

Η 87χρονη μαγείρισσα αρχίζει την αφήγησή της από τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και φτάνει μέχρι σήμερα. Ακόμα, θα αναφέρεται εκτενώς στη δημιουργία της αυτοκρατορίας της, με βιβλία, καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις, αλλά και στην εκκωφαντική πτώση που ακολούθησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ