Χριστίνα Σούζη : «Με έχουν βρίσει στον δρόμο γιατί έπεσα έξω στον καιρό»

Χριστίνα Σούζη : «Με έχουν βρίσει στον δρόμο γιατί έπεσα έξω στον καιρό»

Η μετεωρόλογος του ΣΚΑΪ έγινε viral όταν της ξέφυγε ένα «Άι σιχτίρ, να μην πω τίποτα…», ενώ μαγνητοσκοπούσε το δελτίο καιρού για την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» μίλησε η Χριστίνα Σούζη η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι την έχουν σταματήσει στον δρόμο για να της παραπονεθούν έντονα για λάθος πρόβλεψη που έκανε. «Έχει συμβεί να με βρίσει κάποιος στο δρόμο για τον καιρό. Αμέ! Όλα έχουν συμβεί. Απάντησα πως δεν είμαι Θεός, τι να κάνω; Κάνω και λάθη».

Η ίδια μάλιστα, αναφερόμενη στο viral στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου της ξέφυγε στον αέρα ένα αυθόρμητο «άι σιχτίρ», σχολίασε γελώντας: «Κι εκείνοι που δεν με ήξεραν, μετά με έμαθαν!».

Η μετεωρόλογος είχε εξηγήσει παλαιότερα για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο: «»Είναι Παρασκευή απόγευμα και γράφω τον καιρό για τον κύριο Αυτιά. Συνήθως γράφω με την πρώτη, με τη μία, δεν ξαναγράφω. Και αρχίζω λοιπόν: ‘’Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο’’, πφφ μία, ξανά ‘’Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο’’, δεύτερη φορά, εεεεε άι…».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ