Γλάρος επιτέθηκε σε άνδρα για να του πάρει το σάντουιτς από το στόμα (pics)

Γλάρος επιτέθηκε σε άνδρα για να του πάρει το σάντουιτς από το στόμα (pics)

Στιγμές αγωνίας για τον άνδρα.

Μία απίστευτη επίθεση από… αέρος δέχθηκε ένας άνδρας, ο οποίος είχε βγει για βόλτα με την γυναίκα του και κάποια στιγμή θέλησε να κάνει μία μικρή… στάση για να απολαύσει ένα σάντουιτς. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα, ένας γλάρος του έκανε επίθεση και προσπάθησε να του πάρει την μπουκιά από το στόμα, κυριολεκτικά.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο Στιούαρτ Εμάνουελ ήταν μαζί με την γυναίκα του Κάρεν στο λιμάνι του Γέιμαουθ στο Ντόρσετ της νοτιοανατολικής Αγγλίας. Κάποια στιγμή αποφάσισε να απολαύσει ένα σάουντιτς, όταν ξαφνικά, πετάχτηκε από το… πουθενά ένας γλάρος και του επιτέθηκε για να του πάρει την μπουκιά που είχε βάλει στο στόμα του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει τον Στιούαρτ με αίματα στο πρόσωπό του, ενώ όπως τόνισε, φοβήθηκε για τυχόν μόλυνση από την επίθεση. «Εγώ απλά έτρωγα το σάντουιτς και μιλούσα στη γυναίκα μου. Το επόμενο λεπτό, ένιωσα κάτι σαν μπουνιά στα χείλη μου. Δεν είδα τον γλάρο, ήρθε από τα πλάγια, από το… πουθενά», υποστήριξε αρχικά ο 52χρονος.

Και συνέχισε: «Τα χείλη μου γέμισαν αίματα, όχι μόνο από την εξωτερική πλευρά. Ήταν επίπονο όλο αυτό και με σόκαρε. Φοβάμαι λίγο μήπως υπάρχει κάποια μόλυνση. Δεν έχω πάει στον γιατρό, αλλά έβαλα μία αντιβακτηριακή κρέμα και το πρήξιμο έχει υποχωρήσει λίγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ