Άννα Μαρία Λογοθέτη : Αγνώριστη η καλλονή του «3,2,1»

Άννα Μαρία Λογοθέτη : Αγνώριστη η καλλονή του «3,2,1»

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη, το άλλοτε σέξι κορίτσι του σόου του ΑΝΤ1 «3, 2, 1» έχει αλλάξει τόσο πολύ που πραγματικά δεν θα την γνωρίσετε.

Την γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο σόου του ANT1 «3,2,1». Τσαχπίνα με μπρίο και θάρρος, είχε κλέψει την παράσταση και όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της.

Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό η Άννα Μαρία Λογοθέτη εξαφανίστηκε. Αποτραβήχτηκε από το χώρο και μόλις πριν ένα χρόνο μάθαμε νέα της.

«Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το «3-2-1″. Μη με ρωτήσεις πως έγινε. Δεν έχω ιδέα. Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δεν μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», ανέφερε η Άννα Μαρία σε σύνεντευξή της στον Ant1, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έφυγε από την τηλεόραση.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη παντρεύτηκε και μετά από 11 χρόνια γάμου χώρισε, ενώ έγινε και μανούλα.

Σήμερα είναι μελαχρινή και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό.

Δείτε στην gallery την απίστευτη αλλαγή της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ