Η Κατερίνα Γερονικολού πόζαρε με μαγιό και μας θύμισε top model

Η Κατερίνα Γερονικολού πόζαρε με μαγιό και μας θύμισε top model

Η θέα της φωτογραφίας είναι φανταστική.

Λίγο να παρακολουθείς τηλεόραση, γνωρίζεις την Κατερίνα Γερονικολού. Πρόκειται για μία ηθοποιό που από τις πρώτες φορές που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη, μαγνήτισε το κοινό. Το ταλέντο της ήταν εμφανές εξαρχής και μπορούσες να φανταστείς ότι θα είχε μέλλον στην υποκριτική. Το γυαλί τη λάτρεψε κατευθείαν.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η υποκριτική δεν είναι ο μόνος λόγος που ξεχώρισε αυτό το κορίτσι. Όταν έχεις να κάνεις με τόσο εντυπωσιακή ύπαρξη, είναι αναμενόμενο ότι το παρουσιαστικό θα αποτελέσει θέμα συζήτησης. Μελαχρινή, με γαλάζια μάτια, ραφιναρισμένα χείλη και ένα κορμί με αναλογίες μοντέλου συνθέτουν ένα πακέτο που σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητο.

Η Κατερίνα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι αυτές περιλαμβάνουν τα πάντα, από τις επαγγελματικές της δουλειές μέχρι λήψεις από την καθημερινότητά της. Τώρα που είναι καλοκαίρι, για παράδειγμα, και όλοι ανεβάζουν φωτογραφίες με μαγιό, η ηθοποιός δε θα μπορούσε να απέχει κι έτσι την είδαμε να ποζάρει στην άκρη μιας πισίνας και με φόντο τη θάλασσα πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Σε αυτήν, φόρεσε ένα μπικίνι που αναδείκνυε τις συγκλονιστικές της αναλογίες.

Πέρα από την ίδια την ηθοποιό, ωστόσο, όλο το σκηνικό μάς έκανε να ζηλέψουμε -με την καλή έννοια- και να φανταζόμαστε τις δικές μας διακοπές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ