Ακόμη να δεις τη νέα φωτογραφία της Λασκαράκη με μπικίνι;

Ακόμη να δεις τη νέα φωτογραφία της Λασκαράκη με μπικίνι;

Η Λασκαράκη ποζάρει με μπικίνι και αναστατώνει τα social media

Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται στον αγαπημένο της προορισμό τις τελευταίες εβδομάδες και αυτός δεν είναι άλλος από την Κρήτη. Εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγό της, Λευτέρης Σουλτάτος οπότε και περνούν το μεγαλύτερο διάστημα των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Χωρίς τηλεοπτικές ή θεατρικές υποχρεώσεις, η ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα.

Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα της Λασκαράκη, το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ με υπέροχες φακίδες, μονοπωλεί τα posts της ηθοποιού, που μας έχει κάνει να λατρέψουμε την Κρήτη.

Και μόλις σήμερα, η Βάσω αποφάσισε να βάλει ένα strapless μπικίνι που λατρέψαμε. Γαλάζιο και λευκό με το περίτεχνο prints γεμάτο Mockingbirds, ατριχόρνιθες δηλαδή, μας κέρδισε την προσοχή μας. Και μιας και λατρέψαμε το ψηλόμεσο μπικίνι, φροντίσαμε να βρούμε το μπικίνι αυτό. Όπως φαίνεται, η Βάσω εμπιστεύεται τυφλά, την κουμπάρα της Αθηνά Οικονομάκου και γι’ αυτό επέλεξε ένα μπικίνι από την συλλογή της Αθηνάς με την Μαίρη Συνατσάκη. Με το ίδιο μαγιό, όπως θα δεις και παρακάτω, έχει ποζάρει και η κολλητή της Αθηνά Οικονομάκου.

photo

photo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ