H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Meghan Markle θα σε αφήσει άφωνη

H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Meghan Markle θα σε αφήσει άφωνη

Το νέο αποκαλυπτικό βίντεο

Aν υπάρχει ένας που έχει ευνοηθεί από το κλείσιμο στο σπίτι και δείχνει τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερος είναι η Meghan Markle.

Η μετακόμιση της 38χρονης Markle, παρέα με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο της Archie Harrison στην Καλιφόρνια από τον Καναδά όπως θυμάσαι συνέπεσε με το ξέσπασμα του κορονοιού κι έτσι έχουμε δει ελάχιστες φορές την δούκισσα του Sussex στο δρόμο κι αυτές με μάσκα για κάποια φιλανθρωπική δράση.

Τις υπόλοιπες φορές, η Meghan έχει μιλήσει σε βίντεο από το σπίτι της και πάλι για κάποια δράση ή για τα πρώτα γενέθλια του Archie και η χτεσινή της εμφάνιση έμελλε να είναι η πιο εντυπωσιακή.

Μιλώντας από το σπίτι της στο Los Angeles, η Meghan μίλησε στα πλαίσια του 2020 Girl Up Leadership Summit με σκοπό να εμψυχώσει τα νεαρά κορίτσια να στηρίξουν το ένα το άλλο.

Στα 54 δευτερόλεπτα η δούκισσα του Sussex έστειλε ένα σαφές μήνυμα στα κορίτσια που την έχουν ως πρότυπο τονίζοντας:

«Η ανθρωπότητα σας χρειάζεται αυτή τη στιγμή, Πιέστε, πιέστε εμάς, πιο πολύ, σε μια πιο σωστή κατεύθυνση. Το να πιστεύουμε στην ισότητα δεν είναι αρκετό, πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να πιστεύουμε, πρέπει να το δουλεύουμε κάθε μέρα, κι ας είναι δύσκολο κι ας κάνει τους άλλους να φαίνεται δυσκολότερο», είπε η Meghan για να συμπληρώσει πως τα μέλη του Girl Up ετοιμάζουν διαμαρτυρίες για το κίνημα Black Lives Matter σε πολλά μέρα του κόσμου.
Στο τέλος του βίντεο η Markle δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει και τον γιο της στην ομιλία της τονίζοντας:

«Νιώθω τρομερή υπερηφάνεια για όσα έχετε πετύχει ήδη. Αλλά σας παρακαλώ, συνεχίστε να τιμάτε τις πεποιθήσεις και την συμπόνοια που έχει ξυπνήσει μέσα σας. Εγώ, ο σύζυγός μου, ο Archie θα συνεχίζουμε να ζητωκραυγάζουμε για σας καθώς συνεχίζετε να βαδίζετε και να οδηγείτε το δρόμο».

Αυτό που πάντως μας ενθουσίασε στην Markle, η οποία στις 4 Αυγούστου κλείνει τα 39 είναι πως μοιάζει πιο φρέσκια και νέα από ποτέ. Κι όχι μόνο, το πρόσωπο της Markle θυμίζει 25χρονη και τα μαλλιά της είναι πιο μακριά από ποτέ. Στα social όλοι απορούν αν μιλάμε για εξτένσιον ή αν η Meghan είναι πια μια σύγχρονη ραπονζέλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ