Μήπως τον διώχνεις με τον τρόπο σου;

Μήπως τον διώχνεις με τον τρόπο σου;

Ποια λάθη δεν καταλαβαίνεις ότι κάνεις

Η ιστορία γνωστή και δεν καταλαβαίνει από εποχές. Κορίτσι γνωρίζει αγόρι, κορίτσι ξετρελαίνεται, κορίτσι θέλει να κατακτήσει το αγόρι, κορίτσι καταφέρνει τελικά να το αποτρελάνει!

Μπορεί να φλερτάρεις αλλά τελικά να διώχνεις μακριά εκείνον που σε ενδιαφέρει; Δες κάποια από τα πιο σημαντικά λάθη που ίσως κάνεις όταν γνωρίζουν τον άνδρα που σε ενδιαφέρει!

Εμείς ζητήσαμε από την Μαρίνα Μόσχα να μας εξηγήσει ποια είναι επιτέλους αυτά τα περίεργα που μπορεί να έχει η συμπεριφορά μας και να μας φέρνουν το αντίστροφο με αυτό που θέλουμε αποτέλεσμα!

Ιδού:

• Προσπαθείς να κάνεις εντύπωση αλλά με λάθος τρόπο! το «παίξεις» κάποια: Με το να το «παίζεις» κάποια ή να κάνεις «σπουδαία» πράγματα για να κερδίσεις την προσοχή του και να δει πόσο υπέροχη είσαι, δυστυχώς δεν θα τον γοητεύσεις.

• «Είμαι έμπειρη σεξουαλικά!»: Μπορεί να αρέσει ως ιδέα σε έναν άνδρα να έχει ως σεξουαλική παρτενέρ μία έμπειρη σεξουαλικά γυναίκα, ως εκεί όμως. Αν προσπαθήσεις να του «δείξεις την εμπειρία σου» με το να αναφέρεσαι σε προηγούμενους εραστές, το μόνο σίγουρο πως και θα τον τρομάξεις αλλά και θα τον διώξεις μακριά!

• Θέλεις απεγνωσμένα να κάνεις σχέση και το δείχνεις: Μπορεί να έχεις καιρό να κάνεις σχέση ή μπορεί να είσαι από εκείνες που δεν μπορούν να ζήσουν μόνες τους λόγω του φόβου της μοναξιάς! Εκείνος όμως αισθάνεται να τον «πνίγεις» και απλά αποφεύγει να σε ξαναδεί…

• Το παίζεις «αντράκι»: Του παίρνεις τους ρόλους του με το να προσπαθείς να του δείξεις πόσο άνετη, χειραφετημένη και ανεξάρτητη είσαι. Γιατί να μείνει μαζί σου; Λογικό να θέλει ένα θηλυκό δίπλα του…

Ευχαριστούμε τη Μαρίνα Μόσχα, ψυχολόγο, MA Κλινικής Ψυχολογίας, ψυχοθεραπεύτρια και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ