Σίσσυ Χρηστίδου : Το πρόβλημα υγείας που κανείς δε γνώριζε

Σίσσυ Χρηστίδου : Το πρόβλημα υγείας που κανείς δε γνώριζε

Πρόκειται για κάτι που σίγουρα δεν ακούς συχνά και την έκανε να λιποθυμάει.

την εγχώρια showbiz, υπάρχουν πολλές παρουσίες που εκτιμάμε και που απολαμβάνουμε να βλέπουμε. Ειδικά στον χώρο της παρουσίασης, από τον οποίο ανά διαστήματα έχουν περάσει πολλές προσωπικότητες, μπορούμε να ξεχωρίσουμε αρκετές γυναίκες, όπως η αγαπημένη όλων, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ είναι ένα απίστευτα εντυπωσιακό κορίτσι. Η εξωτερική της εμφάνιση σαφώς και δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι ψηλή, κοκκινομάλλια, με μακριά και πλούσια τρίχα, έντονα χείλη κι ένα υπέροχο χαμόγελο που μπορεί εύκολα να σαγηνεύσει όποιον σταθεί μπροστά της.

Πέρα από την εμφάνιση, όμως, η παρουσιάστρια έχει γίνει αγαπημένη του κόσμου κυρίως για τη «ζεστή» της προσωπικότητα. Όταν έχει εκπομπή ή όταν κάνει κάποιο βίντεο στους λογαριασμούς της, ξέρεις ότι θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε διασκεδάσει, κάτι που γενικά δεν είναι καθόλου εύκολο να καταφέρει να κάνει κάποιος.

Πριν από μερικές ώρες, η Σίσσυ αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube, όπου, ανάμεσα στα άλλα, αποκάλυψε και ένα πρόβλημα υγείας που έχει και που δε γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για κάτι που δεν ακούς συχνά, το έχει από μικρή και την έκανε να λιποθυμάει στο σχολείο.

Τώρα, η ίδια μοιράζεται ακριβώς τι της συμβαίνει, λέγοντας:

«Εγώ έχω άλλο ένα θέμα ορμονικό… Δεν ιδρώνω. Δεν ιδρώνω ποτέ. Δεν ιδρώνω ούτε στις μασχάλες, ούτε μέσα στο κεφάλι μου κάτω από τον ήλιο. Δεν ιδρώνω. Κάτι συμβαίνει με τους πόρους μου. Αυτό κάπως θα λέγεται, απλώς δεν το έχω ψάξει. Επειδή, λοιπόν, δεν ιδρώνω, μικρή, όταν έκανα γυμναστική στο σχολείο, λιποθυμούσα. Πάθαινα θερμοπληξία, κοκκίνιζα, κοκκίνιζα κι έπεφτα κάτω. Άρα ήξερα ότι η μόνη γυμναστική που μπορώ να κάνω είναι η κολύμβηση. Στο νερό αυτό δε συμβαίνει. Οπότε, έλεγα ‘δεν μπορώ να τρέξω στον διάδρομο, δεν μπορώ να κάνω εντατική γυμναστική -που ειδικά για την απώλεια κιλών ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντική-‘»

Η αποκάλυψη έγινε στα πλαίσια ερωτήσεων που δέχτηκε από το κοινό σχετικά με το τι έκανε για να αδυνατίσει τόσο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις φωτογραφίες της Σίσσυς μετά την απώλεια κιλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ