Σίσσυ Χρηστίδου : Έτσι είναι πραγματικά το κορμί της μετά την απώλεια 20 κιλών

Σίσσυ Χρηστίδου : Έτσι είναι πραγματικά το κορμί της μετά την απώλεια 20 κιλών

Έχεις δει την Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς ρετούς και φίλτρα με μπικίνι μετά την απώλεια των 20 κιλών;

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε μετά από σωστή διατροφή που ακολουθεί εδώ και καιρό να χάσει τα παραπανίσια κιλά που την ταλαιπωρούσαν και η αλλαγή στο σώμα της είναι απλά… θεαματική!

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να αποκτήσει το κορμί που ήθελε!

Η ίδια η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.’Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας – σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

Και συμπλήρωσε για τη δίαιτά της: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές… Έτρωγα τέσσερα γεύματα… ».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πιο αδύνατη από ποτέ και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μπικίνι και χωρίς καμία επεξεργασία και είναι απλά φανταστική. Ιδίως η τελευταία φωτογραφία που πόσταρε, «κόβει ανάσες»!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ