Γιώργος Χρανιώτης : Αυτή είναι η πιο υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του

Γιώργος Χρανιώτης : Αυτή είναι η πιο υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του

Τη φανταστική φωτογραφία μπαμπά και γιου τράβηξε η σύζυγος του ηθοποιού, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από περίπου έναν μήνα. Ο γιος τους γεννήθηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 20.32, «μέσα στο κλάμα και την ομορφιά», όπως είχε σχολιάσει και ο ηθοποιός σε ανάρτησή του και όλο αυτό το διάστημα, οι νέοι γονείς απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές μαζί του.

Μάλιστα, τον ένα μήνα ζωής του μωρού τους, γιόρτασαν με μία εντυπωσιακή τούρτα την οποία μας έδειξε η Γεωργία Αβασκαντήρα με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ημέρες.

Τις τελευταίες εβδομάδες, και οι δύο γονείς αναρτούν αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, δίνοντάς μας μία ιδέα γα το πώς περνούν τον πρώτο μήνα με το μωρό στο σπίτι. Παρατηρώντας τις αναρτήσεις τους, είναι εμφανές ότι και οι δύο απολαμβάνουν τη νέα αυτή πραγματικότητα και ο μικρούλης τους τους έχει κλέψει την καρδιά..

Πριν από μερικές ημέρες, η Γεωργία Αβασκαντήρα μοιράστηκε μαζί μας μία ακόμη φωτογραφία του γιου της. Αυτή τη φορά, το ενός μήνα μωράκι κοιμάται γαλήνιο στην αγκαλιά του μπαμπά του και μπορούμε να πούμε ότι μέχρι στιγμής, αυτή είναι η πιο όμορφη φωτογραφία μπαμπά και γιου!

Δείτε την στη gallery που ακολουθεί, μαζί με άλλες φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού τους που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ