Τεστ εγκυμοσύνης με μαγειρική σόδα: Πόσο αξιόπιστο είναι;

Τεστ εγκυμοσύνης με μαγειρική σόδα: Πόσο αξιόπιστο είναι;

Εσείς γνωρίζετε για το DIY τεστ εγκυμοσύνης με μαγειρική σόδα;

Έχετε όλα τα συμπτώματα μιας εγκυμοσύνης, πρησμένο στήθος, ζαλάδες, ναυτία, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε εδώ και τώρα αν είστε έγκυος.
Πιθανόν να μην είναι εύκολο να πάτε σε φαρμακείο αλλά από την άλλη ανυπομονείτε να διαπιστώσετε πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο μιας εκυμοσύνης.

Ε, λοιπόν δεν έχετε παρά να κάνετε στο σπίτι ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα!

Η μαγειρική σόδα έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για τον προσδιορισμό της εγκυμοσύνης και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο για ένα DIY τεστ εγκυμοσύνης . Είναι μια απλή, χαμηλού κόστους και βολική μέθοδος στο σπίτι για την ανίχνευση της ορμόνης hCG (ορμόνη εγκυμοσύνης) στα ούρα.

Πώς λειτουργεί
Η ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη ή hCG υπάρχει στα ούρα κατά τη διάρκεια της πρώιμης εγκυμοσύνης. Η αντίδραση της μαγειρικής σόδας με τα ούρα δείχνει εάν υπάρχει ή όχι η hCG. Εάν υπάρχει, είστε έγκυος.

Πώς θα κάνετε το τεστ
Για αυτό το DIY τεστ εγκυμοσύνης θα χρειαστείτε:

μαγειρική σόδα ( 1 κουταλάκι του γλυκού)
δύο πλαστικά ποτήρια
δείγμα φρέσκων ούρων
Συλλέξτε τα ούρα στο πρώτο πλαστικό ποτήρι. Πάρτε το δεύτερο ποτήρι και προσθέστε τη μαγειρική σόδα. Ρίξτε τα ούρα μέσα στη σόδα και περιμένετε μερικά λεπτά. Αν αρχίζει το υγρό να αφρίζει αυτό σημαίνει ότι είστε έγκυος.Μερικές φορές, το να κάνετε το τεστ σε λάθος χρόνο θα μπορούσε να σας δώσει ψευδώς-αρνητικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πότε να εκτελέσετε το τεστ για να λάβετε τα σωστά αποτελέσματα.

Είναι αξιόπιστο το τεστ εγκυμοσύνης με μαγειρική σόδα;
Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το τεστ εγκυμοσύνης μαγειρικής σόδας είναι αξιόπιστο. Ορισμένες γυναίκες έχουν σωστά αποτελέσματα κι άλλες όχι. Κατά καιρούς, μπορεί να έχετε αρνητικό αποτέλεσμα την πρώτη φορά, και θετικό τη δεύτερη. Κατά γενική ομολογία το τεστ εγκυμοσύνης με μαγειρική σόδα έχει ακρίβεια σε ποσοστό 50%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ