Η Μελίνα Ασλανίδου είναι πιο αδύνατη και fit από ποτέ και οι φώτος μιλούν

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι πιο αδύνατη και fit από ποτέ και οι φώτος μιλούν

Η καραντίνα και η Κρήτη ευνόησαν την Μελίνα

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια τραγουδίστρια που γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι μεγάλη. Τα τελευταία χρόνια η 45χρονη τραγουδίστρια έχει γίνει ξανθιά, κάτι που της πάει πολύ στο στυλ της ενώ τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια ακόμα μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Βλέπεις στην πρόσφατη εμφάνιση της Ασλανόδου στην drive in συναυλία της στην Γλυφάδα, θαυμάσαμε απλά τις αναλογίες της Μελίνας. Η Ασλανίδου που στην καραντίνα δεν σταμάτησε να γυμνάζεται, να κάνει ποδήλατο και πεζοπορία. Η τραγουδίστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας της άνοιξης στην Κρήτη, κοντά στον αγαπημένο της και η επιστροφή στην Αθήνα την βρήκε πιο αδύνατη και γυμνασμένη από ποτέ.

«Drive in στην Γλυφαδα… Πρωτόγνωρη εμπειρία…
Νέοι και παλιοί συνεργάτες ενωθήκαμε με χαρά, ενθουσιασμό και αγάπη…
Ευγνώμων που βρισκάμαστε αληθινά και πηγαία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασλανίδου μετά την συναυλία κι εμείς θαυμάσαμε την σιλουέτα της με άσπρο παντελόνι.

Εννοείται πως η Μελίνα, από το ξεκίνημα του καλοκαιριού δεν έχει σταματήσει να χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα και οι πόζες με μαγιό φανερώνουν πως είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Δες όλες τις πόζες στην παρακάτω gallery.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ