«Mπορώ να φοράω μέικ απ στην παραλία»;

«Mπορώ να φοράω μέικ απ στην παραλία»;

Είναι καλό να φοράς foundation την ώρα της ηλιοθεραπείας;

Είναι λογικό να θέλεις να δείχνεις άψογη στην παραλία και ακόμα πιο λογικό να νιώθεις περίεργα όταν βγαίνεις από το σπίτι χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Το μεικάπ ωστόσο -αφού με ρωτάς- δεν θεωρώ πως έχει θέση στην παραλία.

Δημιουργεί ένα αφύσικα τέλειο αποτέλεσμα που δεν ταιριάζει στην ακρογιαλιά. Οι μικρές καλοκαιρινές μας ατέλειες, οι φακίδες και το δέρμα μας σε όλο του το μπρονζέ μεγαλείο, είναι υπέροχα!

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, είμαι αντίθετη με το μεικάπ στην παραλία τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη. Τα μεικάπ βλέπεις, ακόμα και εκείνα που έχουν υψηλό SPF, δεν μπορούν να σε προστατέψουν όπως πρέπει από τον ήλιο. Δεν περιέχουν τα κατάλληλα φίλτρα και καταλήγεις να θυσιάζεις την υγεία σου στον βωμό μίας όμορφης εμφάνισης… Κακό. Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως είπα και νωρίτερα, καταλαβαίνω το σκεπτικό και την ανάγκη του μεικάπ και δεν είμαι η μόνη. Και οι εταιρίες καλλυντικών το καταλαβαίνουν γι᾽αυτό δημιούργησαν τα… compact αντηλιακά.

Περίμενες να σου μιλήσω για αντηλιακά με χρώμα; Είναι τα αγαπημένα μου ναι, αλλά αν φοράς μεικάπ για να πας στη θάλασσα, μάλλον δεν σου παρέχουν ακριβώς την κάλυψη που θες. Εδώ έρχονται τα compact αντηλιακά για να σε προστατέψουν ΚΑΙ να καλύψουν ό, τι θέλεις να κρύψεις. Έχω συγκεντρώσει τα 10 καλύτερα και πιο φυσικά (σε πούδρα και κρεμώδη μορφή) για να βρεις το δικό σου και αν αναρωτιέσαι παράλληλα για το ρουζ, τη μάσκαρα και το κραγιόν… από εμένα είναι ΟΧΙ. Φωναχτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ