Αναγνωρίζεις ποια hot τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Αναγνωρίζεις ποια hot τραγουδίστρια είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Πάμε στοίχημα πως δεν θα τη βρεις;

Αν υπάρχει μία αγαπημένη ασχολία που έχουμε με τους celebrities και τα social media, αυτό είναι να βλέπουμε παλιές τους φωτογραφίες τυχαία και να προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε ποιος διάσημος κρύβεται σε αυτά τα παιδικά μάτια. Ουκ ολίγες φορές celebrities ανεβάζουν φωτογραφίες τους, το καλύτερο όμως είναι όταν τις βλέπουμε κάπου τυχαία και προσπαθούμε –μάταια ορισμένες φορές- να αναγνωρίσουμε ποιος είναι. Εσύ ας πούμε μπορείς να καταλάβεις την τραγουδίστρια της κεντρικής φωτογραφίας;

Είναι κούκλα, ταλαντούχα, έχει απίστευτη φωνή και είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες του καλλιτεχνικού στερεώματος. Μας έχει εκπροσωπήσει στη Eurovision, όχι μία αλλά δύο φορές και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία τη δεύτερη φορά. Μάλλον βοηθήσαμε πολύ τώρα με την πληροφορία αυτή. Αλλά και αν ακόμη δεν κατάλαβες, σου λέμε πως μιλάμε για την Έλενα Παπαρίζου. Ναι μπορεί η φωτογραφία να μη σου τη θυμίζει, όμως είναι αλήθεια αυτή. Προφανώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τραβήχτηκε η φωτογραφία, αν όμως την κοιτάξεις καλά, θα δεις πως στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες και η αλήθεια είναι πως έναν πανικό τον παθαίνουμε όταν τη βλέπουμε με μαγιό ή να κυκλοφορεί με κοντό σορτς στους δρόμους της πρωτεύουσας. Στην διάρκεια της καραντίνας έχασε αρκετά κιλά και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μέσα από το account της.

Η τραγουδίστρια ανεβάζει κατά διαστήματα throwbacks, όμως η αλήθεια είναι πως από εκείνη δεν έχουμε δει ποτέ μια τόσο παλιά της φωτογραφία. Πάντως αν εστιάσεις καλά στην φωτογραφία αυτή που ανακαλύψαμε και σκεφτείς έντονα και την Έλενα, δεν γίνεται να μην καταλάβεις την ομοιότητα.

Εμείς πάντως τη βλέπουμε ξεκάθαρα μπροστά μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ