Αγγελίδης : Η πρώτη φωτό μετά το χειρουργείο και το φιλί στη σύζυγό του

Αγγελίδης : Η πρώτη φωτό μετά το χειρουργείο και το φιλί στη σύζυγό του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υπεβλήθη σε ένα πολύ σοβαρό και δύσκολο χειρουργείο στο κεφάλι την περασμένη εβδομάδα και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

Η Εβελίνα Βαρσάμη με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε αρχικά τον γιατρό του συζύγου της για την επιτυχημένη εγχείρηση.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ορθοπεδικό μας, Νικόλαο Δρη, για την επιτυχημένη εγχείρηση στους αχίλλειους τένοντες του Κωνσταντίνου που τον βοήθησαν να ορθοστατήσει!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά το χειρουργείο, πόσταρε άλλη μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία τους είδαμε να φιλιούνται στο στόμα.

«Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι❤», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, όπως ήταν φυσικό, διαδέχτηκαν το ένα το άλλο!

Όλοι έστειλαν τις ευχές τους και τη θετική τους ενέργεια.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αναρρώνει και φαίνεται να είναι δυνατός, μετά από όλα αυτά που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η σύζυγός του, από την πρώτη στιγμή στέκεται βράχος δίπλα του και δεν τον έχει αφήσει στιγμή μόνο του.

Να θυμίσουμε επίσης πως η Εβελίνα Βαρσάμη μίλησε στην εφημερίδα «On time» για την πορεία της υγείας του συζύγου του, αλλά και τον γιο τους, Αλέξανδρο.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Πήγε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια πονάει πολύ και τον πόνο αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς που είμαστε καλά… Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο. Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι. Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν. Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να φάει. Όμως ακόμη και σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια, χρειάζεται άνθρωπο δίπλα του 24 ώρες. Δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί», υπογραμμίζοντας πως ο σύζυγός της γνωρίζει την κατάστασή του.

Και συνέχισε:

«Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου. Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε».

Όσο για τον γιο τους, Αλέξανδρο είπε:

«Καταλαβαίνει πια τα πάντα το παιδί, άλλωστε είναι 8,5 χρονών. Και ο μικρός χαίρεται κάθε φορά που βλέπει μια βελτίωση του πατέρα του».

Και κατέληξε λέγοντας ότι δε θα ξεχάσει ποτέ «το πρώτο χαμόγελο του Κωνσταντίνου. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο χαμογέλασε, μόλις είδε τον γιο του πρώτη φορά».

Δείτε τη φωτογραφία μετά το σοβαρό χειρουργείο στη gallery που ακολουθεί:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ