Ιωάννα Μαλέσκου : Η νέα καυτή της φωτογραφία με μαγιό στα social media

Ιωάννα Μαλέσκου : Η νέα καυτή της φωτογραφία με μαγιό στα social media

Μπορεί να διέγραψε τις παλιές της φωτογραφίες αλλά ποζάρει ξανά με μαγιό και μας δείχνει τις αναλογίες της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα που έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, σπούδασε στο παιδαγωγικό της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε ως δασκάλα Δημοτικού σχολείου στην Κρήτη. Έλα όμως που η ζωή είχε άλλα σχέδια για το εντυπωσιακό κορίτσι, το οποίο έγινε γνωστό μέσα από τη εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά. Η Ιωάννα, έκανε μια καθημερινή εκπομπή στο κανάλι Κρήτη Tv επί σειρά ετών με τίτλο Καλό Μεσημέρι.

Πριν μερικές εβδομάδες, η Μαλέσκου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της στην Κρήτη και ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού για μεγάλο κανάλι της Αθήνας.

Προτού ξεκινήσει το νέο τηλεοπτικό της ταξίδι, η εντυπωσιακή Ιωάννα, πόζαρε με σέξι ολόσωμο ασπρόμαυρο μαγιό και εντυπωσίασε τους followers της. Η Ιωάννα έχει περίπου 75 χιλιάδες followers και περιμένουμε να δούμε τον αριθμό αυτό να εκτοξεύεται μέσα στον χειμώνα.

Να σου υπενθυμίσουμε, πως η παρουσιάστρια είχε και άλλες πολλές φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της, τις οποίες και διέγραψε πριν από μερικές ημέρες.

photo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ