Μαντώ Γαστεράτου : Τι είπε για Μενεγάκη, Παπαγεωργίου και Μαλέσκου

Μαντώ Γαστεράτου : Τι είπε για Μενεγάκη, Παπαγεωργίου και Μαλέσκου

Τι είπε η παρουσιάστρια και για το δικό της μέλλον στην TV

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα καθώς και το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δόξα τω Θεώ παράπονο δεν έχω. Η φετινή χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά για μένα. Την ευχαριστήθηκα πολύ γιατί δούλευα και την περίοδο της εγκυμοσύνης μου. Δούλευα και με την Ελένη Μενεγάκη που ήθελα πάρα πολλά χρόνια να δουλέψω μαζί της. Την γνώρισα από κοντά. Αρνητικά δεν υπήρξαν στη συνεργασία γιατί ήταν πάρα πολύ γλυκιά, πάρα πολύ καλή μαζί μου».

«Θα ήθελα να πιστέψω ότι η επιστροφή της Ελένης θα είναι σύντομα. Δεν ξέρω τα σχέδια της αλλά θα λείψει πάρα πολύ από την ελληνική τηλεόραση. Έχουν πέσει κάποιες προτάσεις στο τραπέζι για τη νέα σεζόν, έχουν μείνει σε ένα πρώιμο στάδιο και η έκβαση αυτών θα δούμε πως θα εξελιχθεί» πρόδωσε, επίσης, η Μαντώ Γαστεράτου για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ποια είναι όμως η γνώμη της παρουσιάστριας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου; «Χαίρομαι πάρα πολύ για το ξεκίνημα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μέναμε και μαζί στην Τουρκία, την περίοδο που κάναμε μόντελινγκ, μοιραζόμασταν το ίδιο διαμέρισμα και το ίδιο δωμάτιο. Η Ηλιάνα όταν άκουγε μια βρισιά έκανε συνέχεια τον σταυρό της. Δοκιμάζονται νέα πρόσωπα, επιτέλους! Το ίδιο ισχύει και για την Ιωάννα Μαλέσκου που είναι ένα πρόσωπο που τώρα θα κάνει το πρώτο της μεγάλο βήμα» τόνισε.

«Χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία σε νέα άτοιμα να δείξουν τις δυνάμεις τους σε μεγάλα πρότζεκτ», κατέληξε με χαμόγελο η Ιωάννα Μαλέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ