Κατερίνα Στικούδη – Ελευθερία Ελευθερίου : Όλη η αλήθεια για την κόντρα τους

Κατερίνα Στικούδη – Ελευθερία Ελευθερίου : Όλη η αλήθεια για την κόντρα τους

Ποιος ο ρόλος της Τατιάνας Στεφανίδου

Τις τελευταίες ημέρες η κόντρα της Κατερίνας Στικούδη με την Ελευθερία Ελευθερίου στα social media είχε γίνει viral. Σήμερα, έγινε γνωστό πως η κόντρα τους είναι τελικά ένα διαφημιστικό κόλπο για τη νέα τους δισκογραφική δουλειά. Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου το είχε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες, στην εκπομπή που παρουσιάζει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, όπου φορώντας την κορδέλα από τα καλλιστεία – όταν κέρδισε και τον τίτλο της «Miss Ελλάς» – τραγούδησε παίζοντας πιάνο το «Pretty Hurts» της Beyonce. Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε ειρωνικά την ανάρτησή της και τότε ξεκίνησε η «κόντρα» που τις οδήγησε ως την… εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Φυσικά, πρόκειται για μία ψεύτικη διένεξη ανάμεσα στις δυο τραγουδίστριες για τις ανάγκες της νέας συνεργασίας τους και το τραγούδι «Οι ιστορίες μας» σε μουσική Dj Rico και Μιχάλη Παπαθανασίου και στίχους Dj Rico.

Το video clip, που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκινά με τα δυο κορίτσια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου η Ελευθερία Ελευθερίου μιλά για το επεισόδιο με την Κατερίνα Στικούδη, την στιγμή που η δεύτερη εισβάλλει στο πλατό.

Το καλοκαιρινό single με latin vibes, το οποίο συνοδεύεται από ένα εξίσου απρόσμενο και αποκαλυπτικό video clip, που έγινε θέμα πριν ακόμη προβληθεί. Το video clip γυρίστηκε στο όμορφο νησί της Νάξου με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο. Το νέο single της Ελευθερίας Ελευθερίου & Κατερίνας Στικούδη «Οι Ιστορίες Μας» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

1-5-1200x675

5-1200x675

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ