8 Λέξεις : Όλες οι πρωταγωνίστριες με μαγιό – Έτσι είναι τα κορμιά τους

8 Λέξεις : Όλες οι πρωταγωνίστριες με μαγιό – Έτσι είναι τα κορμιά τους

Έχεις δει τις πρωταγωνίστριες της σειράς, 8 Λέξεις με μαγιό και χωρίς ρετούς;

Οι ηθοποιοί συνδυάζουν αυτό το διάστημα γυρίσματα και διακοπές λόγω της πανδημίας και ποστάρουν υπέροχες φωτογραφίες τους με μαγιό στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram!

Μπορεί η Δανάη Παππά να μην είναι την επόμενη σεζόν στις 8 Λέξεις, αλλά η τηλεοπτική Ρωξάνη μας άφησε άφωνους με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Πόζαρε με μαγιό – άλλοτε με μπικίνι και άλλοτε με ολόσωμο και πάθαμε πλάκα με το κορμί της…

Η Ναταλία Κηρύκου που υποδύεται την Έρση και σύζυγο του Οδυσσέα έχει δημοσιεύει και εκείνη με τη σειρά τις εκπληκτικές φωτογραφίες με μαγιό… και η μία είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη!

Η Ιφιγένεια Τζολά πρωταγωνιστεί στις 8 Λέξεις και υποδύεται την Ιφιγένεια Μαρόγλου, κόρη του Μιλτιάδη και της Κατερίνας. Η Ιφιγένεια Τζολά υποδύεται ένα κορίτσι με μυαλό που δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει για σπουδές, είναι πάντα δίκαιη, υπέρμαχος της υγιεινής ζωής και έχει καυστικό χιούμορ. Παντρεύτηκε με τον Σπυρέτο της, παρόλο που οι γονείς της δεν ήθελαν μιας και είναι μόνο 18 χρονών!

Η Ιφιγένεια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις «8 λέξεις» με το ταλέντο της αλλά και με τη φυσική ομορφιά της. Δείτε την με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Η Χαριτίνη Ηλιάδου με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια ζει μόνιμα στη Λευκωσία τα τελευταία χρόνια και έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως ηθοποιός στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, 8 Λέξεις!

Η Χαριτίνη Ηλιάδου υποδύεται τη Στέλλα Λογοθέτη, μία δυναμική γυναίκα που πριν ερωτευτεί τον δικηγόρο τον Στέφανο έκανε το αρχαιότερο επάγγελμα… έχει το κορμί και πρέπει να τη δεις με μαγιό παρακάτω!

Η Βαρβάρα Λάρμου υποδύεται την Σμαράγδα, που έχει υποκύψει ξανά στο πάθος της, που είναι τα χαρτιά και δεν λέει να σταματήσει με τίποτα! Η σχέση της με τον Σίμο Καραντζά δεν πηγαίνει και τόσο καλά…Η Βαρβάρα Λάρμου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς και τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες της με μαγιό παρακάτω!

Η Θάλεια Ματίκα, η οποία υποδύεται στη σειρά την Εύα είναι μία δυναμική και αφοσιωμένη μαμά, μία σύγχρονη γυναίκα. Δουλεύει ασταμάτητα για να τα βγάλει πέρα με τις οικονομικές δυσκολίες. Το «πρέπει» κυριαρχεί στη ζωή της αλλά το πάθος της για τον Νικηφόρο της ανέτρεψε όλη της την κοσμοθεωρία της και αναθεώρησε τα πάντα.

Η Θάλεια Ματίκα μπορεί να μην είναι και τόσο λάτρης του instagram, όμως έχει ποστάρει φωτογραφίες της…

Η Ευτυχία Μέλη υποδύεται την Κατερίνα Μαρόγλου… μία γοητευτική γυναίκα, που στέκεται δίπλα στον άντρα της που είναι πολιτικός με όλους τους τρόπους και οι φιλοδοξίες της για την πολιτική του καριέρα είναι μεγαλύτερες από τις δικές του.

Είδαμε την τηλεοπτική Κατερίνα Μαρόγλου με μαγιό και απλά τα χάσαμε!

Τέλος, η Ειρήνη Καραγιώργη υποδύεται την Ηλιάνα Αρώνη, πρώην σύζυγος του Μιχαήλ Καλλέργη, με έντονη φιλανθρωπική δράση και όχι μόνο… Με σπουδές στην αρχιτεκτονική που δεν ολοκλήρωσε ποτέ… Ευαίσθητη, αλλά καταπιεσμένη από την οικογένειά της.

Η Ειρήνη μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά όπως θα δείτε έχει τέλειες αναλογίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ