Γιάννης Σπαλιάρας : Βλέπω το επαγγελματικό μου μέλλον περισσότερο στο εξωτερικό

Γιάννης Σπαλιάρας : Βλέπω το επαγγελματικό μου μέλλον περισσότερο στο εξωτερικό

Έτοιμος για διεθνή καριέρα ο ηθοποιός

Για το επαγγελματικό του μέλλον αλλά και στις συμμετοχές του σε ξένες σειρές εκτός συνόρων μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε και στην περίοδο που βρισκόταν στο Μεξικό λόγω της σειράς που πρωταγωνιστούσε και εξομολογήθηκε πως τις πρώτες μέρες πέρασε δύσκολα.

– Θεωρείς ότι είναι το ξεκίνημά σου για διεθνή καριέρα;
Δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον, αλλά το ότι έκλεισα δύο δουλειές, με απόσταση δύο μηνών μεταξύ τους, είναι πολύ ενθαρρυντικό. Πιστεύω ότι έχω μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσω, ενώ βλέπω το επαγγελματικό μου μέλλον περισσότερο στο εξωτερικό.

– Σε ό,τι αφορά τις γλώσσες, τις νοοτροπίες, τις αντιλήψεις των άλλων λαών, πώς αντεπεξέρχεσαι;
«Δεν είναι μόνο το όμορφο κομμάτι, δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι τις δυσκολίες, γιατί δεν ήταν όλα ρόδινα, υπήρχε πάρα πολλή πίεση. Αυτοί δουλεύουν σε απίστευτα ωράρια, υπάρχει οργάνωση, έχουν ακόμα και γιατρό, πράγματα που δεν τα είχα δει στην Ελλάδα. Υπήρχαν στιγμές, τις πρώτες μέρες, που ένιωθα τρομερή πίεση και άγχος, καθώς στο Μεξικό μιλούσαν όλοι ισπανικά κι εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, ένιωθα άβολα, δεν μπορούσα ν’ απολαύσω το γύρισμα. Υπήρχαν και στιγμές που ένιωθα μόνος μου, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα μου, μ’ έπιανε η νοσταλγία…», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ