Βάσω Λασκαράκη : Ζει τον έρωτά της στην Κρήτη! Οι βουτιές και τα βράδια με τον Λευτέρη Σουλτάτο στο νησί!

Βάσω Λασκαράκη : Ζει τον έρωτά της στην Κρήτη! Οι βουτιές και τα βράδια με τον Λευτέρη Σουλτάτο στο νησί!

Είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται!

Η Βάσω Λασκαράκη περνά το φετινό καλοκαίρι στην Κρήτη με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από το φετινό καλοκαίρι. Φυσικά μαζί με όλη την οικογένεια βρίσκεται και η Ρόζα, ο τετράποδος φίλος του ζευγαριού που τους κρατά την πιο τρυφερή συντροφιά.

Μετά την καραντίνα και το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Βάσως Λασκαράκη στην Αθήνα (αλλά και των μαθητικών υποχρεώσεων της μικρής Εύας) το ζευγάρι έφυγε για την Κρήτη και το Ηράκλειο, όπου ο γνωστός σεφ έχει αναλάβει την κουζίνα μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Ο Λευτέρης Σουλτάτος και ο αδελφός του Μανώλης συνεργάζονται σε ένα ξεχωριστό project σχεδιάζοντας το μενού γνωστού ξενοδοχείου και περνώντας τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν στο νησί.

 

Και μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της Βάσως Λασκαράκη να είναι αυξημένες αυτήν την περίοδο, οι δυο τους όμως βρίσκουν χρόνο για μια βουτιά στα γαλανά νερά. Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία από την παραλία, αποκαλύπτοντας πως την τράβηξε ο σύζυγός της και γράφοντας με χιούμορ: «Ο άντρας μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τον δικό σου».

Όσο για τη νυχτερινή τους διασκέδαση; Το βράδυ της Τετάρτης το ζευγάρι βρέθηκε στο Κηποθέατρο Νίκος Καζατζάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης και απόλαυσε την συναυλία της Γιώτας Νέγκα. Οι δυο τους τραγούδησαν αγκαλιά τα αγαπημένα τους κομμάτια από την γνωστή ερμηνεύτρια και φυσικά ανέβασαν stories στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ