Μιλλούση – Πετρούνιας : Η κόρη τους περπάτησε – Δείτε το στιγμιότυπο

Μιλλούση – Πετρούνιας : Η κόρη τους περπάτησε – Δείτε το στιγμιότυπο

+ Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στην Τήνο

Η εγκυμονούσα για δεύτερη φορά Βασιλική Μιλλούση, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η μικρή Σοφία, σε απολαυστικά στιγμιότυπα.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Η κόρη τους, Σοφία, είναι πλέον οκτώ μηνών και είναι ξετρελαμένοι μαζί της, ενώ δύο εβδομάδες πριν ανακοίνωσαν στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι σε μερικούς μήνες θα γίνουν και πάλι γονείς.

Τα χαρμόσυνα νέα μάλιστα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους με μία υπέροχη ανάρτηση, πανομοιότυπη με εκείνη που είχαν ανακοινώσει και την πρώτη εγκυμοσύνη της αθλήτριας.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην υπέροχη Τήνο, εκεί όπου οι δύο Ολυμπιονίκες απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί μας από την εξόρμησή τους στο Κυκλαδίτικο νησί είναι ουκ ολίγες και σε όλες είναι πιο χαρούμενοι και λαμπεροί από ποτέ. Σε κάποιες από αυτές έχουν μαζί τους και τη μικρή Σοφία, φροντίζοντας πάντα να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Τα πρώτα βήματα της μικρής Σοφίας
Η μικρή Σοφία με τη βοήθεια του μπαμπά της χθες (Παρασκευή 24 Ιουλίου) έκανε τα πρώτα της βήματα και η μαμά Βασιλική, απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό της τηλέφωνο.

 

 

Τι κάνουν στις διακοπές τους;
Όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις τους στα social media, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση αξιοποιούν τις διακοπές τους για να χαλαρώσουν. Περνούν αρκετές ώρες στην εντυπωσιακή πισίνα του δωματίου που διαμένουν και απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο όμορφο νησί.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών του αγαπημένου ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ