Η Έλλη Κόκκινου έγινε 50 και το πάρτι – έκπληξη ήταν απλά epic

Η Έλλη Κόκκινου έγινε 50 και το πάρτι – έκπληξη ήταν απλά epic

Η αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε.

Είναι κάποιοι καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι τους στον χώρο της μουσικής. Που ξέρουμε ότι πλέον έχουν μία ξεχωριστή θέση στη showbiz και των οποίων η καριέρα μπορεί να μιλήσει μόνη της με τα κατορθώματά της. Ένας από αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους είναι η Έλλη Κοκκίνου. Πρόκειται για μία τραγουδίστρια που ο κόσμος αγάπησε από τα πρώτα της κιόλας βήματα, όταν το Κάποια Μέρα και το Επικίνδυνα Παιχνίδια έφταναν στο Ελληνικό κοινό. Όταν κυκλοφόρησαν το Στο Κόκκινο και το SEX, απλώς εδραίωσαν ακόμα περισσότερο τη θέση της ανάμεσα στους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Χτες, 24 Ιουλίου, η Έλλη Κοκκίνου είχε γενέθλια και έγινε 50 ετών. Την καλλονή τραγουδίστρια, όμως, δε γινόταν να μην περιμένει μία έκπληξη. Οι πιο δικοί της άνθρωποι και οι celebrities φίλοι της διοργάνωσαν ένα απίστευτο πάρτι για να το γιορτάσουν, της ετοίμασαν μέχρι και επετειακό βίντεο και το υλικό από τη βραδιά είναι αρκετό για να καταλάβεις όχι μόνο πόσο όμορφα πέρασαν όλοι μαζί αλλά και το πόσο υπέροχη σχέση έχει με τους φίλους της.

Ανάμεσα στους διάσημους που έδωσαν το παρών στα γενέθλια της αγαπημένης τους φίλης είδαμε τη Δέσποινα Καμπούρη, την Τζένη Μπότση και την Έλενα Γαλίφα.

Δες τα βίντεο στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ