Ελένη Φουρέιρα : Το hot μαγιό της έκανε μέχρι και τη Δούκισσα να σχολιάσει

Ελένη Φουρέιρα : Το hot μαγιό της έκανε μέχρι και τη Δούκισσα να σχολιάσει

Με αυτήν τη φωτογραφία, το κορμί της αποθεώθηκε.

Λίγες μέρες έμειναν ακόμη μέχρι να τελειώσει ο Ιούλιος και να καλωσορίσουμε κι επίσημα τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Είμαστε σε μία φάση που όλοι σπεύδουμε τουλάχιστον στις κοντινές παραλίες -αν όχι σε αγαπημένα νησιά- για να ανακουφιστούμε λίγο από τη ζέστη και να απολαύσουμε το χαλαρό κλίμα που επικρατεί στην παραλία. Κι επειδή όλοι είμαστε πάνω κάτω στο ίδιο κλίμα, τα προφίλ στο Instagram έχουν γεμίσει με τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Οι celebrities που πάντα ξέρουν πώς να εντυπωσιάζουν το κοινό με τις αναρτήσεις τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μας έχουν απογοητεύσει. Ειδικά ορισμένες σέξι παρουσίες, όπως η Ελένη Φουρέιρα που ούτως ή άλλως μας αφήνει άφωνες με το καταπληκτικό της κορμί.

Η τραγουδίστρια έχει επενδύσει πολύ στο κορμί της κι αυτό είναι κάτι πολύ προφανές, πολύ πριν βγει στην παραλία και τη δούμε με μαγιό. Όταν, βέβαια, συμβαίνει το τελευταίο, ας πούμε ότι τα λόγια είναι περιττά, γιατί οι αναλογίες της Ελένης μπορούν να «μιλήσουν» από μόνες τους.

Χτες το βράδυ, για παράδειγμα, η αγαπημένη σταρ μπήκε στο Instagram της και ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στον καθρέφτη της με ένα από τα πιο σέξι μαγιό που έχουμε δει αυτόν τον μήνα. Τόσο sexy που μέχρι και η Δούκισσα Νομικού μπήκε για να σχολιάσει.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τη φωτογραφία και το σχόλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ