Chrome: Η νέα αναβάθμιση βελτιώνει δραματικά τη μπαταρία του κινητού

Chrome: Η νέα αναβάθμιση βελτιώνει δραματικά τη μπαταρία του κινητού

Chrome: Έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησης και οι αρμόδιοι υπόσχονται να βελτιώσουν δραματικά την υγεία της μπαταρίας σας.

Μια νέα αναβάθμιση που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι για τον Chrome φαίνεται πως θα λειτουργήσει πολύ θετικά στη μπαταρία του κινητού σας.

«Ζει» περισσότερο η μπαταρία του κινητού και επεκτείνεται η διάρκειά της

Στις δοκιμές της εταιρείας, διαπιστώθηκε πως μπορεί ο χρήστης να εξοικονομήσει μέχρι και δύο ώρες διάρκειας μπαταρίας με 36 background καρτέλες ανοιχτές. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, οι αλλαγές αυτές υπόσχονται δραματική βελτίωση στη μπαταρία της και την… υγεία της, καθώς ένα πειραματικό χαρακτηριστικό που περιορίζει το χρονόμετρο ενεργοποίησης του JavaScript στις background ιστοσελίδες σε μόλις μία φορά το λεπτό, είναι στα… σκαριά. svg%3E

Σύμφωνα με πληροφορίες από το t3n.de, το συγκεκριμένο feature είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που χρησιμοποιούν στην Apple και πιο συγκεκριμένα, στο Safari. Έτσι, εφόσον αργεί να ενεργοποιηθεί η γλώσσα προγραμματισμού JavaScript, τόσο περισσότερο «ζει» η μπαταρία του κινητού και επεκτείνεται η διάρκειά της. Πάντως, η διάρκεια εξαρτάται και από τις υπόλοιπες διεργασίες τις οποίες μπορεί να εκτελεί ταυτόχρονα το κινητό σας.

Ο Google Chrome είναι ο πρώτος περιηγητής που χρησιμοποιούν οι χρήστες παγκοσμίως

Το Google Chrome είναι πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο που αναπτύσσεται από τη Google και χρησιμοποιεί τη μηχανή απεικόνισης WebKit. Κυκλοφόρησε στην έκδοση beta για Windows στις 2 Σεπτεμβρίου του 2008, ενώ η επίσημη σταθερή έκδοση κυκλοφόρησε στις 11 Δεκεμβρίου του 2008. Το όνομα προέρχεται από το πλαίσιο γραφικού περιβάλλοντος χρήστη, ή «χρώμιο», των φυλλομετρητών, και κυκλοφορεί σε αυτές τις εκδόσεις: Chrome (Βrowser), Chrome (Android), ChromeBox (OS), Chromebook (OS). svg%3E

O Google Chrome είναι ο πρώτος περιηγητής που χρησιμοποιούν οι χρήστες παγκοσμίως, ξεπερνώντας κατά πολύ τον περιηγητή των Windows που για αρκετά χρόνια ήταν στην κορυφή. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Google διαφημίζει τον περιηγητή στην αρχική σελίδα αναζήτησης κάθε φορά που δεν ανιχνεύεται. To Google Chrome OS είναι ένα βασισμένο σε Linux λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο από τη Google για να εργαστούν εφαρμογές Διαδικτύου. Παρόλα αυτά υπάρχουν και εκτός Διαδικτύου εφαρμογές. Η Google ανακοίνωσε το λειτουργικό σύστημα στις 7 Ιουλίου, 2009 και έκανε ένα έργο ανοικτού πηγαίου κώδικα, που ονομάζεται Chromium OS, τον Νοέμβριο του 2009.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ