Σολωμού – Παπαδημητρίου : Ποζάρουν με μικροσκοπικά μαγιό στη θάλασσα

Σολωμού – Παπαδημητρίου : Ποζάρουν με μικροσκοπικά μαγιό στη θάλασσα

Μία φωτογραφία με φανταστικά κορμιά

Έχουμε πολλές celebrities στην εγχώρια showbiz με καταπληκτικά κορμιά. Σώματα που όταν βλέπεις αναρωτιέσαι ποιο μπορεί να είναι το πρόγραμμα γυμναστικής τους, η διατροφή τους και γενικά η καθημερινότητά τους και να έχουμε φτάσει σε αυτό το απίστευτο οπτικά αποτέλεσμα. Άλλες ασχολούνται πιο ανοιχτά με το θέμα της άθλησης και μοιράζονται μέχρι και τις ασκήσεις που κάνουν με τους followers τους στο Instagram.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, για παράδειγμα, είναι μία ηθοποιός που έχει καταφέρει να έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά του χώρου. Φυσικά, δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι τα workouts αποτελούν πολύ βασικό κομμάτι της εβδομάδας της, αλλά και πάλι, όταν τη βλέπεις, δεν μπορείς να μην εντυπωσιάζεσαι.

Η Μαρία Σολωμού, τώρα, μπορεί να μη δείχνει τόσο ενεργά τη γυμναστική της, ωστόσο, δε χρειάζεται κάτι πέρα από μερικές φωτογραφίες της για να πειστείς ότι σαφώς και είναι φουλ athletic. Πολλά χρόνια τώρα.

Χτες, οι δύο εντυπωσιακές διάσημες φόρεσαν τα μαγιό τους και μαζί με την καλή τους φίλη και εξίσου κούκλα, Κατερίνα Θεοχαρίδη, πόζαραν, αναδεικνύοντας τις καταπληκτικές τους σιλουέτες. Όπως μπορείς να φανταστείς, η φωτογραφία έχει χιλιάδες likes μέσα σε μία μέρα, αφού το Insta τις αποθέωσε και ειδικά τα κορμιά τους.

Η απίστευτη φωτογραφία βρίσκεται στην παρακάτω gallery.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ