Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει τους συγκλονιστικούς της γλουτούς

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει τους συγκλονιστικούς της γλουτούς

Όσα και να πούμε, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της

Πόσες διάσημες έχουν μπει στη διαδικασία να απαθανατίσουν το κορμί τους με μαγιό με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού να τους έχουν χτυπήσει την πόρτα; Η απάντηση, φυσικά, είναι πολλές. Σχεδόν κάθε μέρα θα δούμε κάποια φωτογραφία στην παραλία ή στην πισίνα, όπου κάποια celebrity απολαμβάνει τις βουτιές της αλλά και τις ώρες κάτω από τον ήλιο. Οπότε, ναι μεν το θέαμα είναι εντυπωσιακό, αλλά όσο να ‘ναι το έχουμε συνηθίσει σε έναν βαθμό.

Ώσπου, εκεί που δεν το περιμένουμε, εμφανίζονται από το πουθενά φωτογραφίες, όπως αυτή της Κατερίνας Καινούργιου, και μένουμε με το στόμα ανοιχτό να παρατηρούμε τη λήψη και να αναρωτιόμαστε τι άλλο μένει να κάνει για να μας εντυπωσιάσει περισσότερο.

Στο δεύτερο, η απάντηση δεν είναι εύκολη και μόνο ο χρόνος θα δείξει. Η παρουσιάστρια, βέβαια, είναι τόσο λαμπερή που ξέρουμε ότι έχουμε ακόμη πολλά να δούμε. Ωστόσο, για την ώρα, μένουμε να κοιτάμε τη φωτογραφία που ανέβασε από τη Σαντορίνη, στην οποία απαθανατίζεται φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό που αναδεικνύει τους συγκλονιστικούς της γλουτούς. Ό,τι και να πούμε, ό,τι και να περιγράψουμε, η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία βρίσκεται στην παρακάτω gallery και… ετοιμάσου γιατί θα μείνεις άφωνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ