Έχεις δει την 20χρονη αδερφή της Χαράς Παππά από το GNTM; Είναι μία θεά

Έχεις δει την 20χρονη αδερφή της Χαράς Παππά από το GNTM; Είναι μία θεά

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπουμε

Το Greece’Next Top Model ήταν η ευκαιρία για πολλά κορίτσια που ήθελαν να ασχοληθούν με τον χώρο του modeling να δείξουν τι αξίζουν και να ανοίξουν πόρτες για το μέλλον τους που σε άλλη περίπτωση ενδεχομένως και να μην μπορούσαν. Οι δοκιμασίες που έβαζαν οι κριτές του παιχνιδιού, έτσι, ανέδειξαν διάφορα κορίτσια, όχι μόνο τις νικήτριες αλλά και τις παίκτριες που μπορεί να μην κατέκτησαν το έπαθλο, όμως, όλοι τις θυμούνται για καιρό αφότου βγήκαν από το παιχνίδι.

Η Χαρά Παππά, για παράδειγμα, είναι ένα από αυτά τα μοντέλα. Μελαχρινή, με ένα σώμα που «ζαλίζει» κι ένα πρόσωπο που παραπέμπει σε κάποια εξωτική ύπαρξη. Πώς μία τέτοια καλλονή να περάσει απαρατήρητη;

Η ίδια, κάπως έτσι, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τόσο με τα επαγγελματικά της όσο και με τα προσωπικά της. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή σχεδόν 140 χιλιάδες followers που αποθεώνουν κάθε της λήψη.

Ξαφνικά, λοιπόν, χτες, το μοντέλο είπε να κάνει δύο stories για να ευχηθεί στην αδερφή της, Δήμητρα, για τα γενέθλιά της και μείναμε απλώς να χαζεύουμε το πόσο όμορφο κορίτσι είναι. Πρόκειται για μία κοπέλα με επίσης μελαχρινά χαρακτηριστικά, 20 χρονών και με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις την κούκλα αδερφή της Χαράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ