Άγγελος Λάτσιος : Νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα – Η φώτο που δημοσίευσε

Άγγελος Λάτσιος : Νυχτοπερπατήματα στην Αθήνα – Η φώτο που δημοσίευσε

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου πριν μερικές μέρες βρισκόταν στην Κεφαλονιά για διακοπές, αλλά επέστρεψε!

Αν θα μείνει ή θα φύγει για διακοπές ξανά, αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο Άγγελος Λάτσιος ακόμη και αν επισκεφθεί τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο ή τη μητέρα του Ελένη Μενεγάκη, σίγουρα θα κάνει κάποια ανάρτηση για να μας δείξει πώς περνάει.

Αν και φειδωλός στην αναρτήσεις του ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη, κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram, γίνεται χαμός.

Η ανάρτηση από την Αθήνα
Όπως βλέπετε κι εσείς στο Insta story που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ο ίδιος ο Άγγελος Λάτσιος, βρίσκεται στην Αθήνα (Βουλιαγμένη) και απολαμβάνει μια όμορφη και ήσυχη βραδιά με την παρέα του.

aggelos latsios diakopes athina 1

H τελευταία δημόσια εμφάνισή του
Ο Άγγελος Λάτσιος την Τετάρτη, 1η Ιουλίου βρέθηκε στα στούντιο του Alpha μιας και η μαμά του, Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετούσε συγκινημένη το τηλεοπτικό κοινό μετά από 30 χρόνια πορείας και ήταν εκεί με τις αδερφές του αλλά και τον σύζυγο της μητέρας του, Μάκη Παντζόπουλο για να την στηρίξουν σ’ αυτή την απόφαση που πήρε.

Ένας τρυφερός γιος – ένας προστατευτικός αδερφός
Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένας τρυφερός γιος και αυτό έχει φανεί ουκ ολίγες φορές μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η μαμά Ελένη Μενεγάκη.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του «μεγάλου αδερφού». Είναι προστατευτικός απέναντι στις αδερφές του, τις λατρεύει και θα βρίσκεται κοντά τους σε ό,τι και αν τον χρειαστούν.

Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να δημιουργήσει έναν υπέροχο δεσμό ανάμεσα στα παιδιά της, όμοιο με εκείνον που έχει και η ίδια με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Δείτε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Άγγελο τρυφερό, στη gallery που ακολουθεί:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ